Steenwol

21 resultaten
Bekijk de TOP 10

Steenwol kopen bij GAMMA

Door steenwol te kopen haal je een van de beste vormen van isolatie naar je woning om te beschermen tegen ongewenste temperaturen. Steenwol, ook wel rotswol genoemd, bestaat uit diabaas of basalt. Bij GAMMA vind je een breed aanbod aan steenwol isolatiemateriaal, waarmee je de basis van je woning op professionele wijze isoleert. Het volgende overzicht geeft alle nodige informatie over het aanbod steenwol bij GAMMA.

Rotswolisolatie bij GAMMA

Als je kiest voor rotswol, dan kan je zeker zijn van een optimale isolatie van je woning. Er zijn tal van merken die kwalitatieve, betrouwbare steenwol aanbieden in verschillende diktes, formaten en afwerkingen, waardoor je ongetwijfeld precies de goede oplossing vindt voor jouw woning. Rockwool is een prachtig voorbeeld van een vooraanstaand merk dat deze eigenschappen biedt, dankzij een aanbod aan isolatiemateriaal met verschillende isolatiewaarden. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende vormen: als lange rollen, vierkante onderdelen of speciaal gevormde stukken voor het isoleren van hoeken in de woning. Daarbij zijn er eveneens verscheidene afmetingen verkrijgbaar: van kleine, dikke stukken voor een kleine oppervlakte tot lange elementen, je vindt alles bij GAMMA.

De isolatiewaarde van minerale wol

Bij GAMMA krijg je precies te zien wat de isolatiewaarde van rotswol is aan de hand van een R-waarde die aangeeft hoe goed het materiaal thermisch isoleert. Bij merken als Rockwool kan je altijd rekenen op een goede isolatie tot wel R=5,7. De perfecte isolatie dus als je je woning optimaal wilt beschermen.

Bij GAMMA krijg je daarbij handig klusadvies over isoleren en het geschikte isolatiemateriaal. Bestel je je steenwol nog voor 21:00 uur, dan krijg je die de volgende dag reeds geleverd. Laat ten slotte het isolatiemateriaal professioneel plaatsen door de GAMMA-montageservice als je daar zelf geen tijd voor hebt.

Recent bekeken