Steenwol

Bekijk de TOP 10

Steenwol kopen bij GAMMA

Steenwol of rotswol: professionele bescherming tegen ongewenste temperaturen

Door steenwol te kopen haal je een van de beste vormen van isolatie naar je woning om je te beschermen tegen ongewenste temperaturen. Steenwol, ook wel rotswol genoemd, bestaat uit diabaas of basalt. Bij GAMMA vind je een breed aanbod aan steenwol isolatiemateriaal, waarmee je de basis van je woning op professionele wijze isoleert.

Rockwool, topmerk onder professionele isolatie

Als je kiest voor rotswol, dan kan je zeker zijn van een optimale isolatie van je woning.

Rockwool steenwol biedt ruime keuze aan isolatiemateriaal met verschillende afmetingen en isolatiewaarden. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende vormen:
• als platen
• als lange rollen
• als vierkante onderdelen of speciaal gevormde stukken voor het isoleren van hoeken in de woning

Bij GAMMA krijg je precies te zien wat de isolatiewaarde van rotswol is aan de hand van een R-waarde die aangeeft hoe goed het materiaal thermisch isoleert. Bij merken als Rockwool kan je altijd rekenen op een goede isolatie tot wel R=5,7. De perfecte isolatie dus als je je woning optimaal wilt beschermen.

Makkelijk online bestellen

Als je isolatie online bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen.
En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je de dag nadien jouw levering al in huis.

Professionele montageservice

GAMMA helpt om zelf aan de slag te gaan met het materiaal, maar laat je het precisiewerk toch liever over aan een vakman? Zeker de afwerking vraagt om uiterste precisie, zodat ramen en deuren even isolerend zijn als de grote oppervlakken. Daarom kan je de isolatie door een GAMMA vakman laten installeren.

Recent bekeken