Isolatie

Isolatie kopen bij GAMMA

Isolatiemateriaal kan verscheidene vormen aannemen, maar altijd draagt het bij aan de veiligheid én leefbaarheid van de woning als geheel. Bij GAMMA vind je een breed aanbod aan isolatiematerialen en -accessoires, waarmee je je woning of pand afwerkt en bestand maakt tegen ongewenste externe invloeden.

Isolatie voor elke situatie

Van buisisolatie tot geluidsisolatie, PIR- en PUR-isolatie en nog veel meer: bij GAMMA vind je alles. Tesa Moll is een merk dat verscheidene types buisisolatie aanbiedt voor het beschermen van buizen en waterleidingen, terwijl je voor geluidsabsorberende isolatieplaten dan weer bij Recticel terecht kunt. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar met uiteenlopende afmetingen en isolatiewaarden, zodat je precies de goede oplossing vindt voor jouw situatie. Glaswol isolatierollen van Isover en Jackodur polystyreen platen zijn enkele goede voorbeelden van kwalitatieve isolatie-oplossingen die je helpen om het beste uit je woning te halen. XTRATHERM PIR-platen bieden een uitstekende isolatiewaarde in vergelijking met andere materialen en een Rockwool steenwol spijkerflensdeken is een totaaloplossing voor akoestische, thermische en brandwerende isolatie.

Isolatiemateriaal kopen bij GAMMA

Natuurlijk zijn ook accessoires van belang om méér uit de isolatie van je woning te halen. Bij GAMMA zijn ook deze in voldoende verkrijgbaar, zoals compacte Isover fixatiestrips voor het afwerken van grote isolatie en een polypropyleen onderdakfolie van Fakro om je dak optimaal te beschermen tegen water. Isolatietape, onderdakkragen en radiatorfolie zijn eveneens betrouwbare oplossingen die je bij GAMMA kan vinden.

Meer info nodig over de verschillende soorten isolatie en hoe je een dak moet isoleren? Het GAMMA klusadvies kan je helpen. Bestel je je isolatie of accessoires voor 21:00, dan worden die de dag erna reeds geleverd.

Recent bekeken