Isolatie

Isolatie kopen bij GAMMA

Goed isoleren is niet altijd duur. Op lange termijn spaar je heel wat geld uit, maar ook meteen vanaf je aankoop. Zo biedt GAMMA professionele isolatie aan een slimme prijs-kwaliteit. Reden hiervoor is dat GAMMA de laatste trends volgt en isolatie voor de toekomst biedt. Ontdek snel jouw voordelen.

Isolatie voor de toekomst

Topkwaliteit isolatie herken je door hoge R-waarden of isolatiewaarden. EPS isolatie heeft zo’n uitmuntende isolatiescore, is oersterk en bovendien ongevoelig voor vocht. Hiermee kan je grote vloeren duurzaam isoleren. Dit is jouw isolatieoplossing bij vloerisolatie voor grote oppervlakken. Recticel en Rockwool zijn gerenommeerde merken voor geluidsabsorberende isolatieplaten langs wanden. Ook met lijm kan je alle randen afdichten voor een uiterst aangename akoestiek. Met spijkerflensdekens kan je extra tochtuimtes dichtstoppen en de thermische warmte in je woning aanzienlijk verhogen. PIR isolatie en polystyreen behoren ook tot de beste vormen van isolatie op lange termijn. Daarom zijn ze ook geschikt voor zowel daken als muren, plafonds en vloeren. Per merk vind je producten die je verschillende isolatiematerialen perfect op elkaar doen aansluiten, zoals onderdakfolie en extra tochtwerende producten. Ook Isover en Jackodur zijn productlijnen die je in isolatiemateriaal voorzien van voorbereiding tot een piekfijne afwerking.

Alle soorten isolatiemateriaal

Bij GAMMA vind je specifieke isolatie voor je gevel, dak en muren. Ook voor het isoleren van ramen en deuren biedt GAMMA een perfecte afdichting. Isoleren doe je makkelijk zelf bij GAMMA. In de GAMMA webshop vind je dan de juiste glaswol, rotswol, harde isolatieplaten, rollen, spijkerflensdekens, isolatieschuim, fixatiestrips en isoleertape. Bij elke isolatie vind je specifieke eigenschappen terug, waarvan akoestische, thermische, brandwerend en vochtbestendige waarden de belangrijkste zijn. Een klusexpert helpt je graag verder om jou maatwerk aan isolatie te bieden.

Isolatie eenvoudig bestellen

Bij isoleren komt heel wat materiaal kijken. Daarom kan je alles zorgvuldig voorbereiden en bestellen via de webshop. De levering-aan-huis plaatst je isolatierollen, platen en alle bouwmaterialen precies daar waar je het wenst. Bovendien heb je de isolatie morgen al in huis als je vandaag voor 21.00 uur bestelt.
Zelf isolatie plaatsen of een vakman vragen? Met een offerte weet je bovendien hoeveel het je kost om de isolatie perfect te laten plaatsen door de GAMMA montageservice.

Maak je huis duurzaam, woon bewust en bespaar

Zelf je huis duurzamer maken? Dat doe je eenvoudig met het GAMMA-klusadvies. Zelf isoleren heeft dus ook z’n voordelen. Zo is het altijd aangenaam binnen, ook bij barkoud Belgisch weer. En als de temperaturen buiten te hoog oplopen, blijft je woning heerlijk koel binnen. Energiezuinig verwarmen zorgt bovendien voor een extra lage energiefactuur. Dat is comfortabel wonen én besparen. Zo geniet je elke dag bewust van de extra euro’s die je in je zakken steekt, omdat je niet langer energie verspilt.

Recent bekeken