• WAYNE
tot
Toon meer Toon minder

Garagepoorten

27 resultaten

Garagepoorten kopen bij GAMMA

Wil je de perfecte garagepoort kopen, dan kies je voor comfort. Een poort die zachtjes sluit, geen geluid of toch binnenlaat en op afstand te bedienen is: het zijn slechts een paar voorbeelden die het verschil maken.

Welk materiaal voor mijn garagepoort?

Je poort moet uiteraard mooi zijn om naar te kijken en passen bij jouw gevel, maar tegelijk ook erg functioneel zijn. Hoe groter je poort, hoe steviger het kassement. De automatisering van je garagepoort hangt dus samen met het gewicht en dus ook met de keuze van het materiaal.

Kantelpoort of stalen garagepoort

Voordeel is dat je bij GAMMA lichtgewicht garagepoorten vindt die bijzonder robuust en isolerend zijn. Aan deze voorwaarden voldoen de GAMMA kantelpoorten. Je vindt ze in verschillende kleuren en materialen in de GAMMA webshop, waardoor deze mooi aansluiten bij jouw gevel en oprit. Bovendien vind je ook kassementen terug voor een mooie totaalafwerking in eik, wit, antraciet, grijs, gegalvaniseerd of verzinkt staal.
Een stalen garagepoort past bij landelijke, industriële en moderne voorgevels omwille van de uiteenlopende soorten afwerking. Je kiest het uitzicht dus volledig zelf, maar dan haal je wel alle voordelen van een robuuste, duurzame garagepoort in huis. Afhankelijk van je voorkeur kies je uit horizontale, verticale panelen of een andere profilering. Staal vereist bovendien weinig of geen onderhoud. Alleen hoef je de poort regelmatig te simoniseren voor een extra glanzend effect.
Voor de werking van poorten kan je advies vragen in je GAMMA winkel.

Je poort laten leveren

Een poort kopen via de websop biedt extra voordelen. Zo hoef je zelf niet in te staan voor het transport of kan je zelf een bestelwagen huren. Bestel je de poort voor 21.00 uur, dan heb je morgen jouw bestelling reeds in huis. Dankzij de GAMMA montageservice ben je tevens zeker van een perfecte plaatsing.

Recent bekeken