Garagepoorten

12 resultaten

Garagepoorten kopen bij GAMMA

Wanneer mensen garagepoorten willen kopen, hebben ze uiteenlopende vereisten. Veel blijkt dan ook afhankelijk te zijn van de persoonlijke wensen en de prioriteiten die men stelt. Het hoeft niet gezegd te worden dat we voor het parkeren van een wagen een elektrische garagepoort verkiezen. Maar wat indien de ruimte eerder gebruikt wordt voor het oefenen met het bandje of als hobbykamer? Dan dringen totaal andere modellen zich op. Toch speelt ook de uitstraling een rol. Dat is meteen de reden waarom we bij GAMMA garagepoorten aanbieden in diverse kleuren, gaande van het klassieke wit tot bijzondere kleurvariaties als grijs en bruin.

Garagepoort met deur of ander model

Voor de particuliere markt zijn garagepoorten in grofweg vier varianten beschikbaar. De voordeligste garagepoort is de zogenoemde kantelpoort. Deze poort is eenvoudig te monteren en is ook als elektrische garagepoort verkrijgbaar. In een iets hogere prijsklasse vinden we vervolgens de schuif- en rolpoort, ook wel eens de zijdelingse sectionaalpoort genoemd. Vooral bij elektrische bediening zijn dergelijke garagepoorten een stuk eenvoudiger en eigenlijk helemaal niet zo moeilijk te plaatsen. Qua plaatsbesparing is de sectionaalpoort echter de aangewezen keuze. Wil je de muren vrij hebben om er rekken te monteren en de inkopen te bewaren? Dan is dat met een sectionale garagepoort geen probleem.

Zo kies je een houten garagepoort die bij jouw woning past

Een goede garagepoort moet niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij jouw huis. In de eerste plaats moet je het model en de kleur afstemmen op jouw voordeur. Ook de profilering loopt idealiter gelijk, opdat het oogt als één harmonieus geheel. Logischerwijs geldt dat ook voor het kleurgebruik. De ideale garagepoort gevonden? Vergeet hem dan niet jaarlijks te simoniseren opdat het zijn kleur behoudt. Bij houten garagepoorten dringen zich bovendien aangepaste behandelingsmethoden op.

Wij leggen nog even uit hoe je jouw garagepoort beitst of hoe je te werk gaat bij het lakken van een garagepoort. Een geschikte garagepoort gevonden? Vergeet dan niet het kozijn apart te bestellen en maak gebruik van de bestelwagenverhuur van GAMMA. Bestel je liever online? Geen probleem, dan komen we jouw garagepoort morgen bij jou thuis leveren wanneer je je bestelling voor 21.00 uur plaatst.

Recent bekeken