Deur- en raambeslag kopen bij GAMMA

Dagelijks open of sluit je ramen en deuren met klinken. Uit veiligheid gebruik je zelfs sloten en laat je bezoekers aanbellen via een parlofoon of intercom. Daarom heb je een stevig deurslot nodig, soepele scharnieren en een raam-of deurklink die ook makkelijk in het slot valt. Geen deuren of ramen die ongewenst blijven open staan, of een deur die altijd piept. Je merkt het: een deur of raam beveiligt je woning tegen inbraak. Ontdek welk raam- en deurbeslag je best koopt om elke toegang stijlvol en veilig te maken.

Stijlvolle deurklinken

De meeste variatie in deurklinken vind je bij binnendeuren, omdat je deze deuren ook het vaakst gebruikt. Belangrijk is de ergonomische handgreep en dat de deur makkelijk opent en sluit. Voor de afwerking kies je uit glanzend nikkel, mat nikkel of matte kleuren. Klassiek wit of zwart staat bijna in elk interieur. Heb je een stijlvolle deur, maar wil je een nieuwe deurklink? Dan helpt GAMMA je de deurklink vervangen.

Raamgrepen voor elk type raam

Je vindt raamgrepen met of zonder sleutel. Een ideale raamklink koop je ook best volgens je type raam. Heb je bijvoorbeeld een draai- of kiepraam? In de webshop vind je uitleg over welke ramen geschikt zijn voor bepaalde raamklinken. Zo heb je speciale klinken voor dakramen, schuifraam of schuifdeur.

Veilig cilinderslot

Een cilinderslot is het meest veilige slot voor je deur of raam. De reden hiervoor is dat je het maar zelden met een valse sleutel kunt openen. Een cilinderslot is namelijk uitgerust met een veiligheidsbeslag. Zo’n veiligheid monteer je bij buitendeuren, omdat het je beschermt tegen inbrekers. Het veiligheidsbeslag is het schild dat rondom het cilinderslot zit en ervoor zorgt dat dit slot niet kan breken of loskomen. Bepaalde sloten hebben een keurmerk dat maximale veiligheid garandeert. Weet je niet welk formaat aan cilinderslot je nodig hebt? Dan helpt GAMMA je het juiste cilinderslot kiezen. Om je toegang volledig te beveiligen zijn een deurbel en parlofoon een slimme keuze aan je voordeur. Bij GAMMA vind je ook een deurspion, bewegingssensor of camera om vanop afstand verdachte bewegingen tijdig te detecteren.

Handgrepen en WC-slot

In je toilet is een handgreep welkom voor mensen die moeilijker te been zijn. Ook heb je voor het kleinste kamertje een speciaal WC-slot dat automatisch aangeeft of het toilet bezet is. Lijkt detail, al kan dat je toiletbezoek een heel stuk aangenamer maken!

Stel zelf je deur-en raambeslag samen

In de webshop vind je alle ramen en deuren en benodigdheden zoals rozetten, sleutelplaatjes, sloten en scharnieren om elke toegang veilig en stijlvol af te werken. Laat je ook verrassen door raam- en deurbeslag waar je misschien niet meteen aan denkt. Zo kan een deur bijvoorbeeld best gevaarlijk zijn bij een felle windstoot. Een deurstopper vermijdt dus dat dat deuren geen brokken maken.

Recent bekeken