Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • CanDo
  • Secu
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder

Vensterbanken & deurdorpels

104 resultaten
Bekijk de TOP 10

Vensterbanken en deurdorpels kopen bij GAMMA

Voor vensterbanken en deurdorpels ben je op zoek naar een tijdloze uitstraling. Hiervoor kies je bij GAMMA uit natuurlijke materialen zoals marmer en natuursteen dorpels. Bovendien selecteren we vensterbanken en deurdorpels die makkelijk zijn in onderhoud, zowel binnen als buiten.

Lichte tot donkere vensterbanken

Afhankelijk van je ramen kies je uit witte, grijze of zwarte vensterdorpels met een metalen, zilveren of blauwe ondertoon. Mat of glanzend? Ontdek alle verschillende kleurschakeringen die het authentieke karakter van je vensterbanken accentueren.

Marmeren vensterbank binnen

Bij GAMMA koop je slim: wat dacht je van een authentieke marmeren vensterbank aan de scherpste prijzen? Ontdek deze natuursteen in diverse kleurtinten en afmetingen.

Klassieke tot moderne deurdorpels

Een antraciet dorpel oogt heel strak, maar past ook bij een donkere landelijke stijl. Daarom laten we de keuze helemaal aan jou over. Wij zorgen voor de kwaliteit van alle ramen en deuren!

Dorpels eenvoudig bestellen

Ook voor je garagepoort bestel je een stalen drempelhulp zodat je vlot over de garagedorpel rijdt. GAMMA voorziet jou in alle nodige accessoires om ook vensterdorpels af te werken, zoals siliconen om de ruimte tussen het raamkozijn en de dorpel af te kitten. Hierbij heb je keuze uit siliconen voor binnen- en buitengebruik. Siliconen aanbrengen is heel eenvoudig dankzij het GAMMA-klusadvies en zorgt ervoor dat elk raam of deur vocht- en winddicht is.

Recent bekeken