Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Tesa
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Tochtwering

62 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tochtwering kopen bij GAMMA

Met tochtwering zorg je voor een zo stabiel mogelijk binnenklimaat. Hiervoor heb je een perfecte afdichting van ramen en deuren nodig. Ontdek welke tochtwering je best koopt voor je ramen en deuren.

Tesa Moll en GAMMA tochtstrips

Tesa Moll is een van de professionele merken waar je een passende folie, gel, tape of strip vindt voor elke kier of opening en ook voor elke ondergrond. Zo’n deurstrip vind je namelijk voor specifieke houten vloeren, parket, PVC als laminaat terug. Of je kiest voor universele tochtstrips die zich op de meeste materialen sterk hechten. Een belangrijke tip is wel om het juiste type raam- of deurstrips te kopen. Maar daarvoor vind je in de webshop bij elk product de juiste uitleg terug. Zo ben je zeker dat alle isolatie ook op je tochtwering perfect aansluit. Daarnaast koop je ook GAMMA tochtstrips. GAMMA heeft immers een breed aanbod aan speciale tochtisolatie voor de deur. Maar er zijn ook opties om tocht tegen te houden aan de dorpel. Wil je uitleg op maat van jouw woning? Win dan zeker advies in bij een expert tochtwering in je GAMMA of direct via de kluschat rechts onderaan deze pagina.

Tochtstrips met borstel en veersysteem

Tesa Moll is een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van tochtisolatie. Dit merk heeft dan ook verschillende modellen naargelang jouw wensen: van tochtstrips uit kunststof met borstel tot speciale deurstrips met een handig veersysteem. Denk bijvoorbeeld aan een tochtstrip aan de voordeur waarmee je de gang of hal perfect afsluit van koude lucht. Dergelijke tochtwering beschermt je woning niet enkel tegen de kou, maar zorgt er ook voor dat vuiligheid en stof minder snel binnen komen. Ook dat draagt bij aan het comfort van de woning.

Eenvoudig bestellen en plaatsen van tochtstrips

Als je isolatie online bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen. En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je de dag nadien jouw levering al in huis. De tochtwering kan erg eenvoudig geplaatst worden en er zijn geen schroeven of nagels voor nodig. Heb je toch hulp nodig? GAMMA helpt om zelf aan de slag te gaan met alle isolatie, maar tegelijk laat je ook alle werk aan de GAMMA montageservice over precies zoals jij het wenst. Afwerking vraagt om uiterste precisie, zodat ramen en deuren even isolerend zijn als de grote oppervlakken.

Maak je huis duurzaam, woon bewust en bespaar

Zelf je huis duurzamer maken? Dat doe je eenvoudig met het GAMMA-klusadvies. Zelf isoleren heeft dus ook z’n voordelen. Eens je alle deuren en ramen voorziet van isolatiestrips, hoef je daar de komende 20 jaar niets meer aan te veranderen. Zo kies je voor tochtwering die zich zeer sterk hecht en geen enkele koude tocht meer binnenlaat. Isolatiestrips beschermen je dus elke dag, zonder dat je daar zelf nog iets voor hoeft te doen. Energiezuinig verwarmen zorgt bovendien voor een extra lage energiefactuur. Dat is comfortabel wonen én besparen. Zo geniet je elke dag bewust van de extra euro’s die je in je zakken steekt, omdat je niet langer energie verspilt.

Recent bekeken