• Legrand
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Zekeringkasten & toebehoren

14 resultaten
Bekijk de TOP 10

Zekeringkasten en toebehoren kopen bij GAMMA

Met een zekeringkast beveilig je het elektriciteitsnet tegen oververhitting, overspanning en kortsluiting. Een deskundige installatie zorgt ervoor dat je elektriciteitsnet veilig is en je elektrische installaties ook werken volgens de hoogste EPC-normen (Energie Prestatie Certificaat).

Soorten zekeringskasten

Bij GAMMA kies je uit kleine en grote zekeringskasten met ingebouwde modules, afhankelijk van de verdeling van je stroom. Ook vind je aangepaste elektriciteitskasten voor je garage, werkplaats of bergruimte. Op basis van de stroomverdeling installeert je vakman een ingebouwde beveiliging die het elektriciteitsnet tijdig doet uitvallen.

Zekeringkast en toebehoren online bestellen

In de GAMMA webshop vind je alle installatiemateriaal voor je zekeringkast, zoals DIN-rails, differentieel- en aardlekschakelaars, voedingskabels, automaten, aardingen en equipotentiale klemmen. Voor elke klus rond elektriciteit vind je het nodige installatiemateriaal.

Zekeringkast laten bekabelen

Heb je weinig of geen ervaring met elektriciteit? Dan laat je de installatie van je zekeringkast over aan de GAMMA montageservice. Je elektriciteitsexpert werkt dan volgens de AREI-richtlijnen (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) en stelt jou de nodige vragen om te bepalen of je een 1-fase of 3-fasen aansluiting nodig hebt, op basis van je huidige en toekomstige energieverbruik.
Met een GAMMA expert geef je het vakwerk veilig uit handen. Om een zekeringkast veilig te bekabelen en aan te sluiten heb je iemand nodig die werkt volgens de strengste elektriciteitsnormen. Hij stelt jou de nodige vragen om te weten of je de elektrische kring eventueel dient uit te breiden met kabelgoten en welke stopcontacten toe zijn aan vervanging.
Je lokale distributienetbeheerder stelt soms specifieke eisen als je een zekeringkast laat plaatsen. Neem hiervoor dus zeker ook contact op.

Recent bekeken