Elektrisch installatiemateriaal kopen bij GAMMA

GAMMA heeft heel wat elektrisch installatiemateriaal waarmee je zelf eenvoudig aan de slag gaat. Merken als Profile, Trust, Legrand, Niko en Bticino beschikken over alle elektrische installatie accessoires, zoals draden, kabels, elektriciteitsbuizen, leidinggoten, kabelklemmen, fittingen, inbouwdozen, zekeringen en zekeringkasten. Met dit professioneel installatiemateriaal leg je eenvoudig verbindingen tussen verschillende draden, kabels en netwerken.

Alle soorten elektrisch installatiemateriaal

Bij de installatie van jouw elektriciteitsnet kies je zelf hoe je apparaten wilt bedienen. Wil je bijvoorbeeld een lichtpunt vanop één of meerdere plaatsen bedienen? En ga je elektrische toestellen met een hoog vermogen aansluiten? Voor elk apparaat beschikt GAMMA over de juiste elektrische aansluitingen. Er bestaan bijvoorbeeld kabels met een enkelvoudige kern (voor de installatie van stopcontacten en lichtpunten) en kabels met een meervoudige kern (voor de aansluiting van lampen en elektrische toestellen). Hierbij zit de koperdraad altijd in een plastic omhulsel. Dit omhulsel voorkomt dat de koperdraden elkaar raken en kortsluiting zouden veroorzaken. De kleur van het plastic omhulsel is niet willekeurig, maar geeft aan welke functie de draad heeft. Bijvoorbeeld: een geelgroene draad is een aardingsdraad, een blauwe draad is een nuldraad en een zwarte draad is een schakeldraad. Wil je meer weten? Bekijk dan welke kennis belangrijk is om zelf jouw elektriciteit te plaatsen. Met onze stappenplannen schroef je bijvoorbeeld een loszittende schakelaar makkelijk vast, vervang je zelf oude kabels of installeer je eigenhandig jouw draadloos alarmsysteem.

Elektrisch installatiemateriaal voor elke klus

Het installatiemateriaal is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die een sterke elektrische geleiding hebben en tegelijk veilig bemanteld zijn. De meeste elektriciteitskabels bestaan bijvoorbeeld uit koperdraad, want koper is een heel goede geleider. Voor elke toepassing bestaat er specifiek elektrisch installatiemateriaal. Hierdoor is jouw elektrisch materiaal aangepast aan de omstandigheden. Ga je bijvoorbeeld elektriciteit in een vochtige ruimte aanleggen? En ga je muren openbreken of opbouwdozen gebruiken? Welke elektrische klus je ook hebt, in de webshop filter je eenvoudig op alle elektrische accessoires die je nodig hebt. Kom ook zeker even langs in jouw GAMMA als je praktische vragen hebt. Onze professionals weten altijd raad! Bij het leggen van elektriciteit is het gebruik van de juiste soort kabel namelijk van groot belang.

Elektrisch installatiemateriaal eenvoudig online

Vergelijk je graag verschillende elektrische accessoires voor jouw installatie? Dan is onze webshop de ideale plek om het installatiemateriaal van verschillende merken te vergelijken. Online vind je er een zeer ruime keuze aan alle soorten elektra, zoals bekabeling, aansluitingen, zekeringkasten en meettoestellen.

Voor de aansluiting van je meter- en zekeringkast heb je een vakman nodig en daarom helpen we je ook met de installatie. Boek jouw vakman en dan vind we een ervaren elektrisch installateur in jouw buurt. Hij helpt je dan graag verder met alle soorten elektriciteitswerken.

Recent bekeken