Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Stekkers

67 resultaten
Bekijk de TOP 10
Profile stekker 16 A wit
(1)
  • Soort plug: Connector met 2 pinnen
  • Toepassingsgebied: Binnen
2.
49
Alleen in de winkel te koop

Stekkers kopen bij GAMMA

Bij stekkers geniet je met een CEE-label van de hoogste veiligheidsklasse. Afhankelijk van jouw klus, kies je uit vele soorten stekkers, met of zonder aarding. Ontdek waarop je best let bij de aankoop van jouw stekker.

Soorten stekkers

Een tegenstekker is erg handig als je kabels te kort zijn. Met een dominostekkerset kan je vervolgens verschillende toestellen in één contactdoos pluggen. Ook met een kattenkop stekker of verdeelstekker heb je verschillende contactpunten vanuit één plaats. Naast het CEE-label en de soorten stekkers vind je bij GAMMA ook stekkers die uiterst geschikt zijn voor buitengebruik. Zo heb je ook in de tuin geschikte verlengkabels en stekkers om het hele jaar door te klussen. Wil je zelf een stekker repareren? Ontdek de GAMMA-klusvideo en dan weet je meteen welke stekker te kopen en hoe je dat zelf kunt aanpakken.

Op reis? Juiste stekker mee

Waar je ook ter wereld gaat: een stopcontact ziet er niet altijd hetzelfde uit. Standaard is er in België een stroomnet van 220V. Elders kan dat helemaal anders zijn. Bij GAMMA koop je daarom stekkers voor specifieke werelddelen. Zo weet je dat het altijd lukt om jouw elektrische spullen veilig in te steken, waar je ook heengaat.

Stekkers online kopen

Naast het CEE-label is een stekker met aarding de meest veilige. Sinds 1980 is het bovendien verplicht om stopcontacten met aarding te voorzien. Kijk dus zeker naar jouw type stopcontact en het voltage. Online vind je schakelmateriaal om je toestellen veilig van stroom te voorzien, zoals sensoren en tijdschakelaars.

Recent bekeken