Verlengkabels en stekkers kopen bij GAMMA

Heb je verlengkabels met stopcontacten nodig om in één pakket aan te kopen? Maak het jezelf dan heel gemakkelijk bij GAMMA. Met de juiste verlengkabel sluit je elektrische apparaten veilig aan. Ontdek daarom alle soorten kabels, stekkers en stopcontacten in je GAMMA-webshop.

Veilige verlengkabels

Niets vervelender dan een kabel waarmee je nét niet tot aan het dichtstbijzijnde stopcontact geraakt. Gelukkig heeft GAMMA verschillende verlengkabels, kabelhaspels en stekkerdozen in haar assortiment waarmee je dat vervelende probleem voorgoed uit de wereld kan helpen. Kies je verlengsnoer op basis van de kabellengte, de kabeldikte, het type en het aantal stopcontacten. Bij GAMMA vind je verlengsnoeren met 1 tot 10 stopcontacten. Daarnaast kan je bij verlengkabels voor binnen of buiten kiezen en extra features zoals aarding, een schakelaar en kinderbeveiliging.

Alle soorten stekkers

Een stekker voor binnen of een stekker voor buiten? GAMMA heeft beide voor je klaarliggen in de webshop en de winkel. Maak je keuze uit stekkers van betrouwbare merken waaronder Exin, Legrand, Profile en Vynckier. Kies vervolgens het aantal polen, de aarding en de beschermingsklasse. Ook handig om te weten: GAMMA heeft ook alle stekkers in haar assortiment, waarvan ook speciale varianten zoals dominostekkers, fornuisstekkers en tegenstekkers.

Automatisch-gestuurd? Super eenvoudig

Een schakelaar die op je contactdoos automatisch aan- of uitspringt, is nog geen “slimme” apparatuur, maar het is een eerste belangrijke zet in de voordelen van automatisatie. Zonder dat je hier nog handmatig moet bijstellen, leef je in een energiezuinige woning met evenveel comfort. En wil je toch zelf bedienen? Dan zijn er schakelaars, zoals Trust Smarthome, met bijgeleverde afstandsbediening of gratis app op je smartphone. Zo kan je vanop eender welke plek de verlichting en de verwarming van je huis bedienen. Dan ervaar je zelfs méér comfort dan bij een standaard elektrische installatie. De stap van elektrisch naar elektronisch energiebeheer biedt extra voordelen. Helemaal overtuigd? Dan past slim wonen helemaal bij jouw levensstijl.

Elektriciteit online bestellen

In de webshop vind je een ruime keuze uit alle elektra, zoals bekabeling, aansluitingen en toestellen. Zo kan je een loszittende schakelaar makkelijk zelf vastschroeven of vervangen. Heb je een woordje uitleg nodig, dan schakel je de kluschat in of ga je even langs in je GAMMA-winkel.

Recent bekeken