Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Lasapparaten & soldeerbouten

10 resultaten

Lasapparaten en soldeerbouten kopen bij GAMMA

Lasapparaten en soldeerbouten kopen bij GAMMA is een slimme zet voor elke doe-het-zelver of professional die efficiënter en duurzamer wil werken. Lasapparaten en soldeerbouten worden gebruikt om materialen zoals metalen aan elkaar te lassen, teneinde een betrouwbare en stevige constructie te verkrijgen. Kies je voor lasapparaten of soldeerbouten van bij GAMMA, dan kan je zeker zijn van kwaliteit. Bekijk op deze pagina ons veelzijdige aanbod aan lasapparaten en soldeerbouten.

Een lasapparaat kopen voor efficiënter lassen

FERM is een van de meest vooraanstaande merken van lasapparaten en soldeerbouten die vertegenwoordigd zijn binnen het GAMMA aanbod. Veel modellen zijn uitgerust met een unieke ventilator, waardoor je het systeem zonder probleem voor lange periodes gebruikt. Maar ook de inbegrepen laskap, lashamer, instructiekaart en lasborstel maken een dergelijk apparaat de moeite waard. Een controlelamp en overhittingsbeveiliging zorgen er daarbij voor dat je overzichtelijker kan werken. Andere modellen beschikken dan weer over een aanpasbare lasstroom om nog betere resultaten te verkrijgen. Een gasbrander is een ander apparaat dat verkrijgbaar is bij GAMMA en kan voor verscheidene doeleinden gebruikt worden. Solderen en de barbecue of de open haard aansteken is mogelijk met zo'n toestel, mede dankzij een maximum temperatuur van wel 1.300 graden Celsius.

Een gassoldeerbout bij GAMMA

Bij GAMMA vind je ook verscheidene soldeerbouten of gassoldeerbouten van kwaliteit. Er zijn veel verschillende mogelijkheden qua vermogen (van 15 tot 100 watt), waardoor je metalen als zink, blik en koper efficiënt last. Erg handig om bijvoorbeeld dakgoten te herstellen. Daarbij werk je bovendien veiliger dankzij een thermisch geïsoleerd handvat. Er zijn meer dan genoeg lasapparaten en soldeerbouten dus bij GAMMA om veiliger en doeltreffender te werken.

Meer weten over hoe je sanitair lassen en dakwerken lassen kunt? Ontdek het GAMMA-klusadvies. Bestel voor 21:00 uur en ontvang je lasapparaat of soldeerbout morgen al in huis.

Recent bekeken