Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Heggenscharen

50 resultaten
Bekijk de TOP 10

Heggenschaar kopen bij GAMMA

Een heggenschaar kopen bij GAMMA? Dan werk je je haag of andere begroeiing in je tuin binnen mum van tijd prachtig en op een efficiëntie manier af. Een heggenschaar is een krachtige, automatische schaar voor het snoeien en afsnijden van hagen en takken. Lees meer over het aanbod heggenscharen bij GAMMA.

Een elektrische heggenschaar om vlotter te snoeien

Een elektrische heggenschaar is een must-have voor elke doe-het-zelver die de tuin in goede conditie wil houden. Wolf Garten, Gardena en Bosch zijn slechts enkele van de vele vooraanstaande merken die uiteenlopende types heggenscharen aanbieden. Een 60 centimeter lange heggenschaar van 550 watt en een mesbeschermer is ideaal als je veilig en wel langs muren en de grond wil snoeien, terwijl een variant met extra dik mes dan weer geschikt is om erg zware en harde takken te snoeien. Er zijn heel wat mogelijkheden op het vlak van vermogen en lengte, waardoor je ongetwijfeld precies de heggenschaar vindt die je nodig hebt. Daarbij is er ook keuze tussen verschillende scharen op het vlak van brandstof. Naast elektrische heggenscharen is ook een heggenschaar op benzine mogelijk.

Een accuheggenschaar voor meer mobiliteit

Een accuheggenschaar is een slimme aankoop als je meer mobiliteit nodig hebt tijdens het snoeien. Dergelijke modellen zijn verkrijgbaar bij tal van merken binnen het uitgebreide GAMMA-aanbod. Zo pakt Bosch uit met een heggenschaar uit kunststof met accu, extra handbeveiliging en een wattage van 550. Op die manier beweeg je je vrij tijdens het snoeien én geniet je van een mooi afgewerkt resultaat.

Wil je meer te weten komen over de buxus en zelf efficiënter kunnen snoeien? Het klusadvies van GAMMA kan je helpen. Bestel je buxusschaar snel online of kom langs bij de winkel tijdens onze openingsuren.

Recent bekeken