tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Traphekje

8 resultaten

Traphekje kopen bij GAMMA

Vroeger werd een balustrade meestal verbannen naar de inkomhal, terwijl trapleuningen nu terug een esthetisch onderdeel uitmaken van leefruimtes. En daar hoort een veilig traphekje bij, zodat kindjes of huisdieren niet ongezien de trap nemen. Maar zelfs als je trap in de inkomhal staat, dan is een veilig traphekje noodzakelijk. Ontdek welk traphekken best aansluit bij jouw trap.

Welk traphekje kopen?

Houten traphekjes met veertjes rekken makkelijk open en zijn geschikt voor weinig weerstand. Metalen traphekjes daarentegen zijn heel stevig en kan je makkelijk in breedte verstellen terwijl je de stabiliteit behoudt. Koop dus zeker een traphekje dat voldoet aan jouw wensen. Beide trappenhekken zijn makkelijk te monteren met schroeven en klemmen.

Traphekje en accessoires bestellen

Bij GAMMA vind je alles om je trap te voorzien van een balustrade, traphekje, trapmatten of trapverf. Als doe-het-zelver kies je uit degelijke trappen aan de beste prijs-kwaliteit. Je eigen balustrade maken is de manier om je trap helemaal volgens jouw wensen samen te stellen. In je GAMMA winkel vind je hiervoor kant-en-klare pakketten. Laat je de installatie liever over aan je vakman, dan maak je handig gebruik van de GAMMA montageservice.

Recent bekeken