Houten trap kopen bij GAMMA 

Wil je je houten trap opknappen of zoek je een volledig nieuwe trap? In de webshop vind je verschillende houten trappen die erg degelijk en betaalbaar zijn. Daarnaast beschikt GAMMA over meer dan 450 onderdelen om je trap te renoveren of te bekleden. Via de GAMMA webshop koop je dus een houten trap die past bij elke woonruimte, gang of zolder. Bekijk de vele merken zoals Sogem, CanDo, Innova, Duropal en GAMMA waarmee je keuze hebt uit alle soorten hout en afwerkingen.

Moderne houten trap

Een moderne houten trap met brede treden is heel populair, omdat deze voor een hoog loopcomfort zorgen. Een aantal moderne trappen ontleent zijn modern karakter aan het stalen frame. Hierdoor krijg je een trap waarbij er veel ruimte is tussen de houten traptreden. Dit vergroot het ruimtelijk gevoel en past erg goed bij een modern, open interieur. Bekijk ook de vele mogelijkheden om je houten trap af te werken, zoals leuningen, borstweringen en traphekjes. Om je trap extra veilig te maken, vind je antislip matten of aluminium strips.

Trap in beuk, dennenhout, eik of vuren

Elke houten trap ziet er anders uit dankzij de houtsoort. Bij GAMMA heb je keuze uit beuken trappen, dennenhout trappen en vuren of eiken trappen. Een rechte eiken trap combineert bijvoorbeeld het warme karakter van hout met een strak design. Een vuren of eiken trap bestaat ook uit kwartslag traptreden die je zelf samenstelt, waardoor je elke ruimte maximaal benut. In woonruimtes zijn de ruimtebesparende spiraaltrappen daarom erg populair. De meeste zoldertrappen bestaan uit dennenhout zoals grenen of vuren. Deze rechte houten trappen zijn erg eenvoudig te installeren. Voor draaitrappen is het mogelijk om hout op maat te bestellen. Met het GAMMA advies is het ook mogelijk om zelf je leuning en balustrade te maken.

Houten trap aan een betaalbare prijs

Bij GAMMA vind je altijd een mooie houten trap aan een betaalbare prijs. De prijs is afhankelijk van de afwerking. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit trappen met of zonder trapleuning. Het is ook mogelijk om je hardhout leuning en leuninghouders apart te kopen. Hierdoor kies je voor maatwerk en stel je zelf de trap samen die bij je interieur past. Een bijkomend voordeel bij GAMMA is dat je ook alles voor je traprenovatie terugvindt. Bekijk de verschillende overzettreden, afplakstroken, afwerklijsten en trapmatten.

Recent bekeken