Meer informatie
  • Fakro
tot
Toon meer Toon minder
Meer informatie
Toon meer Toon minder


17 resultaten
Bekijk de TOP 10
OptiStep zoldertrap anti-slipvoetjes 2 stuks
3 klantreviews
Kleurfamilie: Zwart Materiaal: Kunststof Soort materiaal: Plastic
De anti-slipvoetjes van OptiStep kunnen worden gebruikt bij de OLB Basic en OLE Basic zoldertrappen. Het verhoogt de veiligheid en stabiliteit bij het beklimmen van je zoldertra... De anti-slipvoetjes van OptiStep kunnen worden gebruikt bij de OLB Basic en OLE Basic zoldertrapp...
19.
99
Bekijk alles in kunststofvoet
OptiStep zoldertrap leuning voor OLB/OLE Basic serie
1 klantreview
Kleurfamilie: Rood Materiaal: Metaal Soort materiaal: Gesmeed staal
Deze leuning van OptiStep verhoogt de veiligheid bij het beklimmen van de zoldertrap. De rode handgreep is gemaakt uit duurzaam gelast metaal en is te gebruiken op de OLB Basic ... Deze leuning van OptiStep verhoogt de veiligheid bij het beklimmen van de zoldertrap. De rode han...

Zoldertrap kopen bij GAMMA

Bij GAMMA heb je een ruime keuze uit volwaardige zoldertrappen die speciaal ontworpen zijn om veel gewicht te dragen. Je zolder is namelijk een plek waar je vele dozen en meubels opbergt of die je als woonruimte inricht. Een zoldertrap kopen doe je daarom best in functie van het beoogde gebruik en van de plaats die je hebt om een trap te installeren. Bij de meeste zoldertrappen zit ook het zolderluik in het pakket. Hiermee zorg je voor een perfecte zolderafdichting.

Vaste of uitschuifbare zoldertrap

Een vaste zoldertrap is de ideale keuze als je voldoende ruimte hebt om een trap te plaatsen. Ook is het aanbevolen om een vaste zoldertrap te kopen als je de trap vaak gebruikt. Dan heb je een apart luik nodig om de toegang naar de zolder af te sluiten, zodat er geen warmte verloren gaat. De meeste zoldertrappen hebben kunststof of antislip voetjes en een makkelijke trapleuning of handgreep. Deze greep monteer je zowel links als rechts, naargelang je voorkeur. Met deze accessoires heb je een complete zoldertrap waar iedereen veilig gebruik van maakt.

Een uitschuifbare zoldertrap is de beste keuze als je geen plaats hebt voor een vaste trap. In de webshop heb je een ruime keuze aan uitschuifbare zoldertrappen in 2, 3 of 4 opvouwbare delen. De breedte van de trappen varieert tussen 13-70 cm.

Zoldertrap in hout, aluminium of metaal

In de webshop vind je het draagvermogen van elke zoldertrap. Tot 150 kg is een houten zoldertrap erg geschikt. Bovendien is het mogelijk om een houten trap later te bewerken of zelfs in te korten als dat nodig is. De zoldertrappen zijn vervaardigd uit massief dennenhout of eik. Als je naar een slanker en steviger model zoekt, vind je vele aluminium en metalen zoldertrappen die extra veel gewicht dragen. Het frame van aluminium is licht en is daarom een populaire keuze bij uitschuifbare zoldertrappen. Bij vaste trappen is een stalen frame erg geschikt, omdat deze trappen ideaal zijn bij intensief gebruik.

Zoldertrap in verschillende afmetingen

In de webshop vind je kleine en grote zoldertrappen in combinatie met smalle of brede treden. Hierdoor vind je de ideale trap voor jouw zolder:

  • 165 x 33 cm
  • 140 x 70 cm
  • 138 x 34 cm
  • 120 x 70 cm
  • 120 x 60 cm

Zoek je naar een vaste trap met een lange leuning? Bekijk dan zeker het assortiment Trappen. Je vindt ook aparte onderdelen, zoals trapleuningen, zelfklevende trapmatten en afplakstroken.

Recent bekeken