• Fakro
tot
Toon meer Toon minder

Zoldertrappen

17 resultaten
Bekijk de TOP 10
OptiStep zoldertrap anti-slipvoetjes 2 stuks
Kleurfamilie: Zwart Materiaal: Kunststof Breedte product: 90mm
De anti-slipvoetjes van OptiStep kunnen worden gebruikt bij de OLB Basic en OLE Basic zoldertrappen. Het verhoogt de veiligheid en stabiliteit bij het beklimmen van je zoldertra... De anti-slipvoetjes van OptiStep kunnen worden gebruikt bij de OLB Basic en OLE Basic zoldertrapp...
9.
99
OptiStep zoldertrap leuning voor OLB/OLE Basic serie
Kleurfamilie: Rood Materiaal: Metaal Breedte product: 13.0cm
Deze leuning van OptiStep verhoogt de veiligheid bij het beklimmen van de zoldertrap. De rode handgreep is gemaakt uit duurzaam gelast metaal en is te gebruiken op de OLB Basic ... Deze leuning van OptiStep verhoogt de veiligheid bij het beklimmen van de zoldertrap. De rode han...
24.
99

Zoldertrappen kopen bij GAMMA

Een stevig houten zoldertrap? Dat is handig om veilige en makkelijk toegang te hebben tot je zolder. Ontdek welke extra voordelen een Fakro zoldertrap biedt.

Rechte zoldertrap

Een rechte zoldertrap is de beste keuze. Zeker als je zwaar materiaal op zolder legt of afhaalt.

Fakro zoldertrap

Een 3- of 4-delige opvouwbare houten Fakro zoldertrap biedt extra comfort met slipvaste voetjes en makkelijke handgrepen. Molenaarstrappen vind je in het Fakro assortiment in massief dennenhout. Hiermee kies je voor een luxueuze afwerking en handleuning die je zowel links als rechts kunt monteren.

Zoldertrap inclusief zolderluik

Voor een perfecte zolderafdichting kies je een zoldertrap en luik in één pakket. Een Fakro zolderluik is reeds gemonteerd en gebruiksklaar om snel in te bouwen in jouw plafond, inclusief afdeklatten, afdichtingsband en een geïsoleerd zolderluik.

Je zoldertrap bestellen

Ontdek in de GAMMA webshop welke zoldertrap past in je bestaande plafond. Eens je de afmetingen kent, kan je de juiste zoldertrap kopen. Heb je nog vragen? Dan staat de kluschat meteen klaar.

Recent bekeken