• HG
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Chemicaliën

11 resultaten
Bekijk de TOP 10

Chemicaliën kopen bij GAMMA

Chemicaliën zijn niet altijd agressief. Wel zijn ze de power onder alle schoonmaakproducten voor wanneer de gewone reinigingsmiddelen niet volstaan. Ook voor specifieke renovatiewerken vind je bij GAMMA professionele chemicaliën voor het beste eindresultaat.

Grondige schoonmaak? Begint bij GAMMA

Een krachtige ontstopper, reinigingsmiddel of detergent? Chemische schoonmaakproducten zijn buitengewoon krachtig, waardoor je best ook speciale huishoudhandschoenen koopt. Werkelijk elk hoekje poets je grondig met alle huishoudmiddelen, zoals emmers, dweilen, bezems, reinigingsdoekjes en sponsjes. Ook voor specifieke huishoudklusjes zoals ramen wassen vind je aangepaste ruitenwassers en sponsjes voor ramen. Ontdek al deze accessoires bij Schoonmaken voor een vlotte reiniging van je keuken, badkamer en afvoer.

Chemicaliën bij renovatie

Ook voor grote bouwklussen of renovatie vind je aangepaste accessoires om jezelf te beschermen tegen bijtmiddelen. Ga je verf verwijderen of siliconen afnemen? Kijk dan zeker eens in het bijhorende assortiment en bij optimale veiligheid en bescherming, voor de juiste aangepaste werkkledij, oor- en mondbescherming. Volstaat de grote schoonmaak met duurzame onderhouds- en schoonmaakproducten? Ontdek dan de milieuvriendelijke maar krachtige reiniging met Soluvert.

Chemicaliën online bestellen

Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle huishoudproducten in huis. In weinig tijd verwijder je met citroenzuur alle vlekken en vieze geurtjes.

Recent bekeken