tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Steigerbuizen

50 resultaten

Steigerbuizen kopen bij GAMMA

Bouw je een trap, balustrade of meubel? Naast meubelbeslag komt een stalen of aluminium steigerbuis dan goed van pas. Je vindt ook koppelingen en andere ijzeren bevestigingsmaterialen voor de montage.

Steigerbuis als meubelbeslag

In plaats van meubilair met kastjes, kan je ook zelf een zwevend wandrek maken met stalen of aluminium steigerbuizen. Zelfs een combinatie van open en gesloten bergsystemen kan heel wat voordelen bieden. Zo bespaar je plaats, is het makkelijk in onderhoud en sluit het ook mooi aan bij een modern interieur. Na de montage kies je zelf de afwerking. Puur staal past vanzelf bij een industrieel interieur, al kan je steigerbuizen evengoed voorzien van een laklaag.

Aluminium of stalen steigerbuis

Voor stevige constructies zoals een traphek of balustrade bieden een stalen of aluminium steigerbuis voldoende draagkracht, maar is een aluminium buis veel lichter in gewicht. In de webshop vind je koppelingen en ijzerbeslag om zowel stalen als aluminium steigerbuizen te monteren. Voor bouwprojecten zijn er professionele ladders en stellingen waar je steigerbuizen als pakket koopt. Dan is het zoveel makkelijk om alles nadien te demonteren.

Steigerbuis online kopen

Met ijzersterke haken, handgrepen, tafelpoten of plankdragers maak je steigerbuizen eenvoudig vast. Met sterk en gebruiksvriendelijk raam- en deurbeslag is het nog eens extra aangenaam om te klussen. Hoe je best aan de slag gaat, kan je altijd navragen in je GAMMA-winkel.

Recent bekeken