Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Achterwanden

18 resultaten

Ideale achterwand en spatwand voor je keuken kopen

Droom je van een gezellige keuken waar je alle vettige vlekken makkelijk verwijdert? Dan is GAMMA je keukenexpert, want je weet dat we altijd praktisch met je meedenken. Hoe graag je ook in de keuken bezig bent: met een GAMMA spatwand of achterwand haal je heel wat voordelen in huis. Ontdek ze hieronder.

Keukenachterwand: stijlvol én praktisch

Misschien wel het belangrijkste voordeel bij GAMMA is dat je decoratieve wandpanelen koopt die er niet uitzien als een spatwand en toch bijzonder makkelijk zijn in onderhoud. Zo koop je wandplaten die eruitzien als hout of marmer, volledig in stijl met je keuken. Of wil je een duurzame spatwand waar je levenslang van geniet? Dan vind je inox keukenwanden aan de beste prijzen, de beste keuze als de keuken een van je favoriete plekjes is. Zo werk je een keuken verder af in de stijl van je dampkap, fornuis of gootsteen. In een moderne, professionele keuken bekleed een keukenwand de plekken met elektrische toestellen en kranen, omdat inox hitte- en waterbestendig is. Bovendien is het ook brandwerend.

Wandpanelen die kloppen met het totaalplaatje

Wandpanelen passen bij voorkeur samen met de keukenmeubels en keukenwerkbladen. Daarom ontdek je bij GAMMA ook verrassend mooie combinaties. Neem daarom zeker ook eens een kijkje bij de GAMMA keukens. Zo vind je inspiratie om je bestaande keuken een frisse opknapbeurt te geven.

Je keukenwand bestellen?

Twijfel je tussen een keukenwand of wandtegels? Ontdek bij elk assortiment de voordelen. Zo beslis je zelf welke optie het best bij je past. Bij GAMMA ben je in elk geval zeker van maatwerk: daarom vind je ook alle keukenkasten, werkbladen en spatwanden eenvoudig online. Laat je de plaatsing liever over aan je vakman? Bekijk dan ook zeker eens de prijzen. Zo kan je snel een offerte aanvragen.

Recent bekeken