Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Spoelbakken

46 resultaten
Bekijk de TOP 10

Spoelbak kopen bij GAMMA

Met een spoelbak hou je de volledige keuken proper, want je neemt er zowel water voor potten, pannen als emmers. Een diepe spoelbak komt dan bijvoorbeeld goed van pas. Bovendien spoel je bij de afwas servies af in een tweede spoelbak of maak je gebruik van een afdruiprek. En zijn er nog zaken die je belangrijk vindt bij jouw nieuwe spoelbak? Hieronder helpen we je graag op weg met extra kooptips.

Warme of koude spoelbak

Een spoelbak in aluminium of inox biedt een volledig andere uitstraling. Ook kies je uit stalen of metalen spoelbakken: even duurzaam, waarbij inox een streepje voor heeft dankzij een luxueus glanzend effect. Blink je de spoelbak op, dan glanst deze telkens als nieuw. Een aluminium spoelbak heeft dan eerder een koel, donker en dof effect. En gaat je voorkeur uit naar matte kleuren, dan vind je kunststof spoelbakken in zwart, wit of mat zilver.

Van compacte tot dubbele spoelbakken

Een praktische spoelbak heeft de juiste grootte. Welke spoelbak je best koopt, hangt vooral af van je bestaand aanrecht. Heb je al een afdruiprek? Dan volstaat een enkelvoudige spoelbak. Heb je een ruim keukenwerkblad, dan is het aanbevolen om ook een grote spoelbak te kopen. Voor kleine keukens vind je dan compacte spoelbakken. Dankzij de juiste vorm biedt een kleine spoelbak in diameter toch voldoende spoelruimte als je bijvoorbeeld een diepe bak kiest. Zo bespaar je ruimte in je keuken, maar kan je toch makkelijk alle potten en pannen afwassen.

Waterbesparende spoelbak

Bij het afspoelen van groenten en fruit heb je niet veel water nodig. Daarom adviseren we je om je spoelbak te kiezen in combinatie met een waterbesparende keukenkraan. Zo kan je de doorvoersnelheid van water eigenhandig bepalen en zo tot de helft minder water verbruiken in je spoelbak.

Alle spoelbak accessoires eenvoudig bestellen

In de webshop kijk en vergelijk je heel makkelijk spoelbakken. Alles voor je keuken bestel je eenvoudig online. Ontdek bijvoorbeeld ook keukentegels en -wanden die even makkelijk in onderhoud zijn als je GAMMA-spoelbak.

Recent bekeken