2 resultaten
Plisségordijnen op maat
maatwerk
Juiste afmeting niet gevonden? Maak gebruik van deze configurator en stel zelf je plisségordijn samen in de gewenste afmetingen. Keuze uit verschillende kleuren en soorten. Juiste afmeting niet gevonden? Maak gebruik van deze configurator en stel zelf je plisségordijn s...

Plisségordijnen bij GAMMA

Plisségordijnen zijn vervaardigd uit de zogenaamde plisséstof, een materiaal dat de gordijnen een sfeervolle uitstraling geeft. De geplooide stof van een plisségordijn ontvouwt zich als een harmonica volledig wanneer je het naar beneden laat. Dit type gordijn wordt meestal bediend met trekkoorden die door gaatjes aan de zijkant van het gordijn lopen of met een greep. Bij GAMMA vind je een uitgebreide selectie plisségordijnen in diverse maten en stijlen.

Plisségordijnen op maat

Koop een plisségordijn in standaardmaat of kies voor een op maat gemaakt plisségordijn. Meet eerst je kozijnen op en beslis welk type het beste past bij je kamer. Als je hebt gekozen voor een standaardmaat, maar de afmetingen niet helemaal naar wens zijn, maak dan gebruik van de GAMMA inkortservice.

Top-down bottom-up plisségordijnen kopen bij GAMMA

GAMMA biedt een uitgebreid assortiment van verduisterende plisségordijnen tot top-down bottom-up plisségordijnen. Over het algemeen hebben alle plisségordijnen de volgende functies: sfeer bepalen, zonlicht tegenhouden en privacy creëren. Als het plisségordijn te breed is voor je raam, vormt dat geen probleem. Je kunt deze laten aanpassen met de inkortservice van GAMMA. De bevestiging van een plisségordijn is ook makkelijk dankzij heldere installatie-instructies en het meegeleverde montagemateriaal.

Maatwerk plisségordijnen van GAMMA

Als je het uiterste uit je interieur wilt halen, is een op maat gemaakt plisségordijn sterk aanbevolen. Heb je hulp nodig bij het vinden van passende gordijnen? Laat je adviseren door een van de experts van GAMMA. Zij helpen niet alleen bij het vinden van de juiste gordijnen, maar maken ook graag een op maat gemaakte standaardoplossing.

Recent bekeken