Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Alle kranen

346 resultaten

Alle kranen kopen bij GAMMA

Ook met waterbesparing moet je van hetzelfde comfort kunnen blijven genieten. Een warme douche, een extra spoelbak in de lavabo of een aparte douche naast het bad. Waar zit dan het verschil? Ontdek dat bij GAMMA op vier manieren: met de eco-click, een instelbare doorstroombegrenzer, waterbesparende straalregelaar of waterbesparingsknop.

Thermostaatkraan? Dat is altijd comfort

Heb je altijd warm water nodig, dan is een thermostaatkraan de beste kraan bij uitstek. In deze kraan zit namelijk een thermostaat waarbij je de temperatuur eigenhandig kunt regelen. Meestal is 38° C een aangenaam warme temperatuur. Zo weet je altijd precies aan welke temperatuur het water uit je kraan zal stromen. Op deze manier bestaat er dus geen gevaar om jezelf of anderen te verbranden. Met kinderen is het ook aangewezen om douchekranen te kopen die beschermen tegen te hoge temperaturen. Zo’n thermostaatkraan draagt dus sterk bij aan ieders comfort in de badkamer. En tot slot bespaar je zo heel wat aan water, omdat je het water niet nodeloos hoeft te laten stromen om de gewenste temperatuur te krijgen.

Waterbesparende kranen met vier spaarstanden

Wil je nog meer besparen op water? Dan koop je best een thermostaatkraan met een extra spaarstand. Bij GAMMA heb je hierbij keuze uit vier spaarstanden. De eerste optie is de eco-click: dit is een ingebouwde weerstand waardoor je de kraan niet direct op de hoogste straalstand zet. De instelbare doorstroombegrenzer is een kunststof ring die minder water laat doorstromen, maar wel met dezelfde kracht aan waterstralen. Deze begrenzer is geschikt voor je keukenkraan of lavabokraan. Met een knopje aan de zijkant kan je dus zelf de doorvoersnelheid van het water op elk moment controleren. Zo verbruik je makkelijk tot de helft minder water! Een derde optie is een waterbesparende straalregelaar of “perlator” die vaak in bad of douche wordt toegepast. Zoals de naam zelf al zegt, regel je de kracht van de waterstralen. Nu hoef je echter niet te vrezen dat onder de douchekraan slechts een miezerig straaltje water doorstroomt. De straalregelaar voegt warme lucht toe aan de waterstraal, zodat de stralen even krachtig aanvoelen. En in je toilet bespaar je liters water met de waterbesparingsknop.

Geld besparen? Doe je met thermostaatkranen

Het meeste water in je woning stroomt weg uit kranen en je toilet. Wil je water besparen, dan doe je dat al meteen vanaf je aankoop. Zelf merk je het verschil niet als je water doorspoelt, maar op je factuur wel! Ontdek hoe een stuk minder water verbruiken dus heel eenvoudig is. En wil je de verbruiksfactuur zo laag mogelijk? Denk dan ook aan toestellen die water energiezuinig verwarmen. Zo bespaar je op water én energie.
In je GAMMA webshop kan je aparte kraanonderdelen kopen. Je kraan eigenhandig vervangen of een nieuwe kraan installeren doe je eenvoudig met het GAMMA-klusadvies.

Recent bekeken