Plafondverlichting & wandverlichting buiten

248 resultaten
Ludeco buitenlamp Vidar zwart
Materiaal: Inox, Kunststof Energiebron: Netspanning Lampfitting: Geïntegreerde LED
9.
71
12.95
GAMMAplus
Aanbieding t/m 29-09-2019
Ludeco buitenlamp Aron inox
Materiaal: Inox, Kunststof Energiebron: Netspanning Lampfitting: Geïntegreerde LED
11.
21
14.95
GAMMAplus
Aanbieding t/m 29-09-2019

6x meer voordeel met plafond- en wandlampen bij GAMMA

Een tuin mag overdag nog zo perfect zijn: plafond- en wandlampen kunnen bij valavond jouw oase even sfeervol maken. Zeer gezellig bij zomeravonden of wanneer je licht nodig hebt op tuinpaadjes.

1. Voor elk tuininterieur

GAMMA zorgt ervoor dat het op elk moment zalig vertoeven is in jouw tuin, met ruime keuze aan 250 verschillende plafond- en wandlampen voor jouw balkon, terras of tuin. Zo kan je er een eigen persoonlijke toets aan geven.

2. Plaatsbesparend

Wandlampen nemen weinig plaats in; ideaal dus voor tuinpaadjes. Heb je een nogal laag plafond? Neem dan zeker eens een kijkje bij de buitenspots.

3. Makkelijk monteerbaar

Met het GAMMA klusadvies kan je zelf lampen vlot monteren.

4. Klusexpert

Een wandlamp kan best mooi zijn, maar is ze ook de meest geschikte voor jouw tuin? Hoe vaak je een lamp aansteekt of waarvoor je ze gebruikt, zijn belangrijk bij jouw keuze. Een GAMMA expert geeft je graag advies-op-maat. Zo kan je veel langer genieten van jouw aankoop!
Of laat je het graag meteen over aan de professionele GAMMA montageservice?

5. Energiezuinig = prijsbewust

Plafond- en wandlampen op zonne-energie zijn uiterst energiezuinig. Bespaar dus veel centen, maar zeker niet op zonlicht! Geniet van jouw tuinlampen en de zon doet de rest.

6. Ruime keuze online, makkelijk te bestellen

In de webshop heb je keuze uit 250 wandlampen en plafondlampen voor tuin en terras, van klassiek en retro tot modern en trendy, van topmerken als Philips, Massive, Lutec en het prijsbewuste GAMMA merk.

Recent bekeken