Buitenverlichting & tuinverlichting

Tuinverlichting kopen bij GAMMA

Ben je van plan om tuinlampen te plaatsen of buitenverlichting te kopen? Dan ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Niet alleen omwille van ons ruim assortiment dat gaat van buitenspots en plafondverlichting tot tuinpalen en verstralers, ook omdat we graag met jou meedenken. Dat laatste is meteen ook de reden waarom we inzetten op talloze kant-en-klare oplossingen. Het gaat onder andere om buitenverlichting met sensoren, verlichting op zonne-energie en slimme buitenoplossingen die je eenvoudig met jouw smartphone aanstuurt.

Energiezuinige verlichting heeft z’n voordelen

Naast verwarmingstoestellen verbruikt je verlichting ook veel energie. Soms gaat tot wel 10 % van het totale elektriciteitsverbruik naar verlichting. Dat is een heel pak! Ongeacht welke behuizing of armatuur je verkiest voor verlichting hangt het werkelijke verbruik volledig af van je lampen. Wil je lampen daarom automatiseren? Want ook dat zorgt voor een extra lage energiefactuur.

Tuinverlichting met sensor

Reeds vanaf je aankoop is het belangrijk te weten of je tuinlampen bijvoorbeeld op sensor wilt. Zo springen ze aan bij valavond, bij beweging, met een druk op de afstandsbediening of zelfs de app op je smartphone. Bekijk daarom jouw mogelijkheden voor slimme verlichting buiten. Door te kiezen voor een buitenlamp met een instelbare automatische uitschakelmodus stel je de verlichtingsoplossing af in functie van jouw eigen noden. Kies je daarbovenop voor een model met een lichtsensor of sensorische schakelaar, dan voorkom je dat de buitenverlichting ook overdag aanspringt.

Aangename tuinverlichting? Extra kooptips

Naast besparen op energie hoef je zeker niet te besparen op een luxueuze stijl. Steeds vaker maakt het integraal deel uit van het tuinontwerp, waardoor het meteen in het oog springt. Zo kies je voor de algemene tuinverlichting voor LED-lampen die je al dan niet inbouwt of in de grond monteert. Daarnaast plaats je echter ook een of meerdere verstralers die permanent de pronkstukken van jouw tuin accentueren. Denk aan een mooie fontein, een sierlijke treurwilg of een bijzondere struik.
Op de pagina doe-het-zelf advies leer je zelf stap-voor-stap tuinverlichting aanleggen en buitenlampen met sensor plaatsen. Klaar je die klus toch liever niet zelf? Bekijk dan de prijzen en vraag eenvoudig je offerte aan.

Recent bekeken