Tuinverlichting kopen bij GAMMA

In de GAMMA webshop vind je meer dan 500 soorten tuinverlichting in diverse stijlen en kleuren, apart verkrijgbaar of als volledige tuinverlichting set. Duurzame buitenverlichting verdient hier alle aandacht, evenals elke tuinverlichting die makkelijk te installeren is. Bij GAMMA vind je daarom alle accessoires om de buitenverlichting eenvoudig te monteren.

Draadloze buitenverlichting in je tuin

Als het niet eenvoudig is om kabels aan te leggen in je tuin of als je dat niet wenst, ben je best uit met draadloze tuinverlichting. GAMMA biedt een ruim gamma aan draadloze buitenspots, tuinsokkels, verstralers, hang- en wandlampen. Ze werken op zonne-energie of hebben een accu. Zeker voor verplaatsbare tuinlampen is dit de ideale keuze, evenals voor bouwlampen die je tijdig nodig hebt en na je klus terug opbergt.

Tuinverlichting set voor meer comfort

Je kiest voor een buitenlamp met manuele schakelaar of voor een tuinverlichting set met automatische spots die bij schemer vanzelf aanspringen en ‘s ochtends terug uitknippen. In combinatie met een bewegingssensor krijg je dan tuinverlichting die de veiligheid rondom je woning verhoogt. Een verlichting set is dan erg nuttig, omdat alle spots en lampen in de set tegelijk aanspringen. Een tuinverlichting set met 12V spots biedt bijvoorbeeld heel helder licht en gaat extra lang mee, omdat de 12V spots minder spanning moeten verwerken. Bovendien blijft 12 V verlichting helder licht uitstralen, ook al je deze dimt. Voor je oprit, buitengarage of terras biedt dit dus een extra veiligheidsgevoel. We helpen je om je tuinverlichting zelf aan te sluiten.

Duurzame tuinverlichting kopen

Vroeger had je enkel losse lampen en spots, terwijl het aanbod geïntegreerde ledverlichting nu heel uitgebreid is. Led verbruikt tot 85% minder energie en gaat heel lang mee. Bovendien zitten geïntegreerde spots en ledlampen vast aan de armatuur en bieden ze een extra lange levensduur. Duurzame tuinverlichting vind je ook bij alle tuinlampen en –spots die op zonnecellen werken. Deze tuinverlichting op zonne-energie is ook draadloos te installeren en levert gratis energie.

Recent bekeken