Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Hakselaars

9 resultaten

Hakselaar kopen bij GAMMA

Voortaan heb je geen stapels snoeiafval meer. Alles verdwijnt in een mum van tijd doorheen je hakselaar. Met compost als restafval heb je bovendien voeding voor je planten, struiken en moestuin. Haksel je alleen hout, dan bekom je mooie houtsnippers die je gebruikt als sierbedekking voor je bodem. Zo vermijd je onkruid en verbeter je de waterdoorsijpeling. Ontdek topkwaliteit hakselaars in je GAMMA webshop en bijkomende voordelen.

Gebruiksvriendelijke hakselaar

Ervaar hoe weinig energie het je kost om te hakselen. Dankzij een krachtige wattage, snijcapaciteit en versnipperratio klaar je de klus snel en is het aangenaam tuinieren. Ook als het gaat om dikkere takken en grove bladeren. Merken als Bosch, Wolf en Makita zijn gekend om hun professionele kwaliteit en extra lange garantietermijnen. Bij elektrisch tuingereedschap vind je ook bladblazers terug waarmee je in weinig tijd snoeiafval verzamelt, zodat je nog sneller kan beginnen hakselen.

Extra veilig hakselen

Informeer naar een fluisterhakselaar die relatief geluidsarm werkt of bestel oorbeschermers en veiligheidsbril, samen met beschermende tuinhandschoenen en laarzen.

Recent bekeken