Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Trimmers

39 resultaten
Bekijk de TOP 10

Grastrimmer kopen bij GAMMA

Je gras trimmen vraagt weinig moeite bij krachtige grastrimmers als Bosch en Wolf Garten. Je kiest uit een elektrische, accu of benzine trimmer. Veel keuze dus, maar welke past bij je tuin? Koop je de juiste grastrimmer, dan zijn de opschietende grasranden in je tuin geen enkele moeite meer. Met krachtige aandrijving is zo’n kantenmaaier bovendien erg makkelijk te gebruiken.

Hoe de juiste grastrimmer vinden?

Om de geschikte grastrimmer te vinden, hou je rekening met de grootte van je tuin. Voor een stadstuin is een elektrische of accu kantenmaaier bijvoorbeeld sterk aangeraden. Deze machine heeft een beperkt geluidsniveau en is laag in gewicht, erg eenvoudig om op te bergen. Belangrijk wel is om dan een stopcontact dichtbij te hebben. Bij een groot gazon, of indien een stopcontact niet mogelijk is, kies je voor een accu of benzine grastrimmer waarbij benzine-aandrijving de meest krachtige aandrijving is, maar dan wel het meeste lawaai veroorzaakt.

Accu grastrimmer

De elektrische grastrimmer is steeds minder populair, omdat de voordelen van een accu grastrimmer groter zijn. Je werkt namelijk met een accu tot 18 V voor klussen in de tuin. Dat is voldoende om gedurende een aantal uren op volle kracht te snoeien. Bij een elektrische kantenmaaier mis je deze kracht bijvoorbeeld en moet je ook telkens op het snoer letten. In de webshop heb je ook keuze uit een accuplatform voor grastrimmers: hiermee kan je met eenzelfde accu alle tuingereedschap van stroom voorzien. Wil je meer weten over dit accuplatform? Ontdek dan jouw voordelen bij accu powertools.

Grastrimmer en onderdelen eenvoudig bestellen

Verslijten je messen of heb je een nieuwe draadspoel nodig? Ook alle elektrische tuingereedschap accessoires kan je eenvoudig nabestellen, rechtstreeks in de webshop. Handig werken met gripvaste tuinhandschoenen? Of een bladzuiger om ook je bladeren makkelijk op te zuigen voor een complete tuinschoonmaak? Alle elektrische tuingereedschap is ook snel geleverd: bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken