Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Harken, schoffels & rieken

39 resultaten
Bekijk de TOP 10

Harken, schoffels en rieken kopen bij GAMMA

Handig als je met één hark verschillende werkjes kunt opknappen. In de lente maak je de grond zaaiklaar, hark je blaadjes weg en wied je onkruid. Daarnaast bied GAMMA speciale harken en vorken, zodat elke tuinklus comfortabel werken is. Ontdek hieronder welke hark of vork je best aankoopt voor jouw tuin.

Hark met stalen tanden

Hou rekening met de lengte van de steel, zodat je je niet onnodig hoeft te bukken. Zo kies je bijvoorbeeld uit kleine of grote verticuteerharken. Met een kleine hark, zoals een cultivator of schoffel werk je met een korte steel, ideaal voor je kruidentuin bijvoorbeeld. In de moestuin zet je wat meer kracht en werk je best met een dikkere steel. Ook iets om je aan kracht te besparen, zijn stalen tanden. Zo hark je makkelijk in elk type grond. Bijkomend voordeel is dat stalen tanden een lange levensduur hebben. Zo kies je voor veelvuldig gebruik best zo’n stalen hark.

Speciale harken

Ook vind je in de webshop speciale harken als je dat makkelijker vindt om mee te werken. Zoals een hark met rechte tanden om de grond gelijk te trekken (egaliseren). Heb je moeilijk bereikbare plekjes, zoals tussen struiken of achter bomen? Dan manoeuvreer je eenvoudig met een hartschoffel. En heb je zoveel bladeren in je tuin dat een grove hark met kromme tanden het wegharken aanzienlijk vergemakkelijkt.

Drietand of viertand vork?

Terwijl je met een spade kan spitten dient een vork vooral om aarde of ander materiaal te verplaatsen. Voor grove kluiten aarde volstaat een drietand vork om een bovenlaag te egaliseren of op te scheppen. Ook is een drietand geschikt voor droger materiaal zoals mest en hooi. Dat is hetzelfde als een mestvork of spitsvork: het ideale gereedschap om tuinafval en mest makkelijk op te nemen en te verplaatsen. Voor fijnere bodems en materiaal kies je voor een viertand vork.

Handgereedschap eenvoudig bestellen

Kies online uit tientallen harken, rieken, vorken, spades en schoppen. Met zo’n bestelling haal je meteen alle handtuingereedschap in huis dat je nodig hebt. Zo ontdek je vaak ander gereedschap dat beter bij jou past. Voor grote hopen bladeren en grasresten gebruik je bijvoorbeeld bladruimers als je twijfelt of je wel handig met een hark overweg kunt. Een bladruimer is duurder in aankoop, maar een stuk sneller. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles voor je tuin klaar staan.

Recent bekeken