Spades & schoppen

Bekijk de TOP 10
Polet damesspade Polet damesspade ecoCheque
Polet damesspade ecoCheque
38.
95
GAMMAplus
GRATIS THUISLEVERING VANAF €50
Alleen in de winkel te koop
GAMMA zandschop GAMMA zandschop ecoCheque
GAMMA zandschop ecoCheque
13.
19
GAMMAplus
GRATIS THUISLEVERING VANAF €50
Alleen in de winkel te koop
Spade Spade ecoCheque
Spade ecoCheque
9.
09
GAMMAplus
GRATIS THUISLEVERING VANAF €50
Alleen in de winkel te koop
GAMMA schep midi GAMMA schep midi ecoCheque
GAMMA schep midi ecoCheque
(2)
12.
09
GAMMAplus
GRATIS THUISLEVERING VANAF €50
Alleen in de winkel te koop

Spades en schoppen kopen bij GAMMA

Voor elk type grond vind je bij GAMMA een passende spade of schop. De aankoop van een schop of spade hangt vooral af van de ondergrond die je wilt bewerken, zoals het aanleggen en omspitten van je moestuin, het graven van geulen, het afboorden van je gazons en plantenborders en zelfs om je gewassen voorzichtig te verplanten.

Spades voor moestuin en borders

Leg je een moestuin aan? Kies dan voor een grove schop. Voor zwaardere grond kies je bijvoorbeeld best een zwaarder model. Om te spitten kan je best een spitvork gebruiken en geen spade. Deze vork heeft meestal vier platte, stevige en vrijwel rechte tanden met een rechte bovenkant, ideaal om er met je voet druk op uit te oefenen. Met de borderspade heb je een lichtere en kleinere versie van de klassieke spade in handen. Met de afgeboorde rand en scherpe onderzijde kan je borders afwerken. En met een afgeronde, lange plantspade verplant je jonge en overblijvende gewassen voorzichtig. Je legt dan alles makkelijk in een kruiwagen.

Spade voor geulen

Wil je geulen graven? Kies dan voor een lange, smalle boomspade. Deze scherpe spade doorsnijdt heel makkelijk wortels. Je kan ermee graven, wrikken en hakken. Boorspaden hebben een scherp blad tot vaak 60 cm, zeer geschikt om geulen aan te leggen voor palen.

Handgereedschap eenvoudig bestellen

Kies online uit tientallen harken, vorken en rieken, die je handig combineert met je spades en schoppen. Met zo’n bestelling heb je meteen alle handtuingereedschap. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles voor je tuin.

Recent bekeken