Overige tuinbenodigdheden

93 resultaten
Bekijk de TOP 10

Overige tuinbenodigdheden kopen bij GAMMA

Tuinwerktafels, het hele jaar door

Niets zo gezellig om een heerlijk drankje op te serveren. Een tuinwerktafel is een koele welkomer tijdens de zomer, of je nu in de tuin aan het werken of rusten bent. Makkelijk om materiaal op te leggen tijdens een barbecue of tuinfeest.
Ook mooi dient het als decoratie of zelfs als opslag voor jouw openhaardhout. In de lente kan je een deel als kweektafel installeren, gemakkelijk verplaatsbaar naargelang het weer.
Wat je ook kiest: GAMMA tuinwerktafels zijn weersbestendig en duurzaam.

Geen kale of vreemde plekjes meer in jouw gazon

De kwaliteit van een perfect groen gazon? Dat zit ‘m in de bodem. Met een tuinwals krijg je een perfect ingezaaide bodem: net wat je nodig hebt om kale plekken te vermijden. Je egaliseert eerst de grond met een hark en nadien verwijdert de tuinwals alle gaten en oneffenheden.

Zaai- en mestgoed gelijkmatig verspreiden

Met strooiwagens kan je zaden, kalk, wintergrit en meststof mooi spreiden over jouw tuin, dankzij een gepatenteerd doseersysteem. Het hele jaar door. Bij GAMMA vind je zowel het huiswerk als Betafence, Gardena en Keter. Met de GAMMA tuinwals kan je het zaaigoed perfect afwerken.

Bollen zaaien en verplanten

Met een bollenplanter maak je snel en eenvoudig de juiste gaten voor het planten van bollen. Met een knop laat je vervolgens de bol in het gat vallen en nadien kan je het gat zo weer vullen.

Met een kniekussen kan je ergonomisch zitten en de bollenplanter of het verplantschepje gebruiken. Werken in de tuin wordt zo een heel stuk aangenamer.

Recent bekeken