Meer informatie
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Meer informatie
Toon meer Toon minder


Bekijk de TOP 10
20 resultaten
Bekijk de TOP 10
Carport Eagle 300x500 cm Carport Eagle 300x500 cm ecoCheque
44 klantreviews
Kleurfamilie: Grijs, Groen Materiaal: Kunststof, Hout Soort materiaal: PVC (Polyvinylchloride), Grenen
De totale hoogte van deze Carport Eagle is 236 cm. De inrijbreedte voor de auto tussen de palen is 250 cm. De inrijhoogte aan de korte zijde bedraagt 223 cm. De hoogte van de op... De totale hoogte van deze Carport Eagle is 236 cm. De inrijbreedte voor de auto tussen de palen i...
567.
20
709.00
Aanbieding t/m 24-10-2023
Bekijk alles in carport
Carport Free (BxD) 500x250 cm antraciet met opale dakplaten
Kleurfamilie: Grijs Materiaal: Metaal Soort materiaal: Aluminium
De Carport Free is een vrijstaande constructie bestaande uit 3 aluminium palen en een overkapping van polycarbonaat die je kan gebruiken om voertuigen af te schermen tegen neers... De Carport Free is een vrijstaande constructie bestaande uit 3 aluminium palen en een overkapping...
2644.
00
Niet beschikbaar
Bekijk alles in carport

Carport kopen bij GAMMA

Met een carport staat jouw auto altijd beschut. En daarom bestaan de carports bij GAMMA uit een robuust frame met polycarbonplaten. Hierdoor is jouw auto beschermd tegen felle regen, wind en omvallende takken. Bekijk en vergelijk de vele enkele en dubbele carports eenvoudig online.

Stevig metalen carport

Het is belangrijk om een carport te kopen die duurzaam en praktisch is. Is het bijvoorbeeld mogelijk om de carport meteen als aanbouw tegen je gevel te bevestigen? Of zoek je eerder een vrijstaande carport? Daarom heb je bij GAMMA een grote keuze aan metalen modellen die bij jouw woning of tuin passen. Als je geen ruimte hebt langs de zijkant van je garage, dan is het aanbevolen om een carport te kopen die je met een kopse bevestiging vastmaakt. Heb je voldoende ruimte over langs de zijkant, dan is een zijlingse muurbevestiging de ideale oplossing om geen extra ruimte te verliezen. Een vrijstaande metalen carport is ideaal als je de auto wilt afzonderen van de woning. Omdat een metalen carport zeer stevig is, bestaan er ook modellen waar langs één kant de ruimte volledig open is. Hierdoor heb je meer bewegingsruimte om je auto te parkeren.

Degelijke carport in diverse afmetingen

De meeste carports zijn 300 cm breed en 500 cm lang. Bij deze afmetingen heb je bijvoorbeeld een inrijbreedte van 250 cm. De polycarbonaat platen bestaan uit stevige kunststof en zijn breder dan jouw auto, waardoor deze altijd beschermd is, ook als het heel hard waait en regent. Heb je een aanhangwagen of wil je meerdere voertuigen tegelijk plaatsen, dan heb je keuze uit extra grote afmetingen. Met een carport van 700 of 800 cm lengte creëer je een extra beschutte ruimte om bijvoorbeeld fietsen of een scooter te plaatsen. Wil je twee auto’s naast of achter elkaar parkeren, dan is het mogelijk om een dubbele carport te kopen. Zoek je naar een kleine carport, dan heb je keuze uit modellen van 300 x 400 cm. Deze carports zijn makkelijk te combineren met andere overkappingen voor jouw tuin of terras.

Moderne houten carport voor elke tuin

Een moderne houten carport past bij elke tuin. Deze carport bestaat uit geïmpregneerd hout en is makkelijk te bewerken. Daarom is deze beschutting ideaal als je het tuinhout naar eigen voorkeur wilt behandelen. Het dak helt lichtjes, waardoor het water niet blijft staan. Het dak van de houten carports is voorzien van golfplaten die eenvoudig te monteren zijn. Bekijk hoe je zelf eenvoudig jouw carport plaatst.

Recent bekeken