Overkapping kopen bij GAMMA

Wens je een overkapping in jouw tuin? Bij GAMMA vind je vele overkappingen waardoor je voor elk tuinplekje een geschikt model vindt. Deze beschutting zorgt ervoor dat je geen last hebt van de felle zon en dat je tegelijk een extra mooie buitenplek creëert in jouw tuin.

Metalen overkapping voor jouw tuin

GAMMA beschikt over verschillende metalen overkappingen die afgewerkt zijn in een stijlvolle antraciet coating. Het voordeel van een metalen tuinoverkapping is dat je deze niet hoeft te onderhouden. Zoek je naar een permanente beschutting, dan is het duurzaam om een stalen overkapping te kopen. Het robuuste frame staat als een huis en brengt stijl in jouw tuin. Een aluminium tuinoverkapping is lichter van gewicht en makkelijk verplaatsbaar. Dat is bijvoorbeeld handig als je later de overkapping wilt verplaatsen. Het dak van een metalen overkapping bevat een schuifdoek of bestaat uit draaibare lamellen, aan jou de keuze. Wens je ook een beschutting langs de zijkanten? Dan bestaan er metalen overkappingen met elegante doorkijkwanden. Je zit dan beschut én je hebt tegelijk een mooi uitzicht op jouw tuin.

Moderne houten overkapping

Houten overkappingen hebben een natuurlijke uitstraling. Wens je een vrijstaand model, dan is het aanbevolen om een Douglas overkapping te kopen. Hiermee geniet je tientallen jaren van een degelijke, moderne houten overkapping. Het uitzicht van een Douglas overkapping geeft namelijk karakter aan jouw tuin. En zoek je naar een halfopen beschutting om aan jouw gevel te bevestigen? Dan heb je keuze uit vele grenen terrasoverkappingen die je langs de zijwand van jouw woning plaatst. Welke houten overkapping je ook wenst, alle onderdelen van het bouwpakket zitten inbegrepen in de prijs. Zoek je nog naar andere materialen om jouw tuin in te richten? Neem dan een kijkje in het assortiment Tuinen bestel jouw tuinbenodigdheden eenvoudig online. en bestel jouw tuinbenodigdheden eenvoudig online. aa

Overkapping in diverse afmetingen

Zoek je naar een vierkante of rechthoekige terrasoverkapping? En wens je eerder een kleine of grote beschutting? De meeste terrasoverkappingen zijn gemiddeld 350 op 300 cm groot. Dat geldt voor zowel de vrijstaande overkappingen als de modellen in aanbouw. Wens je een houten overkapping die je in de grond verankert, dan heb je houten palen nodig met een minimumlengte van 280 cm. Het voordeel is dat je alle soorten afmetingen vindt in de webshop. En vervolgens helpen we jou met klusadvies om zelf jouw overkapping te plaatsen.

Recent bekeken