Siergrind

Bekijk de TOP 10

Siergrind en keien kopen bij GAMMA

Siergrind past bij elke ingang tot je woning. Langsheen je oprit of paden vul je kale plekken zo heel elegant op. Een grindpad is zelfs ook mogelijk, of als dakbedekking. Een ideale manier om geen onkruid te hoeven wieden, want je tuin, terras of dak liggen er altijd piekfijn bij. Ontdek de voordelen van siergrind. Met deze kennis doe je de beste aankoop.

Siergrind voor elke tuin of terras

Heb je geen groene vingers of geen tijd over om terrastegels te onderhouden? Dan is grind ideaal. Af en toe het grind harken volstaat. Bovendien past siergrind bij elk terras: van een landelijke, natuurlijke tot moderne en minimalistische stijl. Split (fijn steenslag), kiezelstenen, dolomiet (kalksteen) of keien? Er is voldoende keuze om siergrind perfect in te vullen. En welk soort siergrind je ook kiest: het is een natuurlijke keuze, want siergrind is een 100 % natuurproduct en belast het milieu niet. Heel mooi meegenomen dus.

Siergrind: praktische voordelen

Naast de elegante afwerking biedt siergrind ook praktische voordelen. In de eerste plaats zorgt het voor een uitstekende drainage. Het hemelwater sijpelt doorheen de losse korrels van de grindlagen. Daarom is het ook geschikt als dakbedekking: het siergrind houdt alles op zijn plaats en heeft tegelijk een goede waterdoorlaatbaarheid. Bovendien beschadigen de stenen het dak niet omwille van hun gladde, ronde vorm. Sommige grindsoorten zijn druk- en kleurvast. Hierdoor hoef je het materiaal weinig of niet te vervangen, tenzij je ervoor kiest om het grind te verplaatsen. Ook dat kan je heel makkelijk doen. En een grindpad of oprit met dolomiet aanleggen doe je eenvoudig. Met de instructievideo’s leg je de verschillende drainagelagen goed aan, waardoor het voldoende water doorlaat en er geen plassen ontstaan.

Keien

Keien zijn van nature 100 % slijtvast. Ze bieden een hoogwaardige kwaliteit en bieden een natuurlijke uitstraling. Keien vind je ook in alle kleuren en formaten en zijn dus ideaal voor het aanleggen van een tuinpad en oprit. Ze zijn ongevoelig voor mossen en algen, terwijl ze de overgang tussen de gevelstenen en het gazon elegant voorbereiden.

Bestrating online bestellen

Keuze gemaakt? Bestel ze dan en maak gebruik van onze razendsnelle leverdienst: bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle sierbestrating in huis. Zeker bij zware kasseien en klinkers, terrastegels of zakken grind is dat zeker geen overbodige luxe. GAMMA plaatst jouw bestelling precies daar waar je het wenst. En laat je het plaatsen van tegels, klinkers en kasseien over aan je vakman, dan vind je de prijzen terug en vraag je eenvoudig een offerte aan.

Recent bekeken