Terrastegels

191 resultaten
Bekijk de TOP 10

Terrastegels kopen bij GAMMA

Vooraleer we ons terras aanleggen, moeten we eerst terrastegels kopen. Zij vormen immers de basis waarop je bouwt, figuurlijk althans. Ze vertolken jouw persoonlijke visie op het terras of het tuinpad. Daarom komen ze ook in zoveel maten en soorten. Van vierkante terrasstenen tot rechthoekige varianten, al dan niet gebouchardeerd? Het kan allemaal. Ze zijn bij GAMMA ook verkrijgbaar in diverse kleuren en met een aantal bijzondere toevoegingen. Zijn niet alle huisgenoten even goed ter been? Overweeg dan om te kiezen voor terrastegels met een antisliplaag.

Keramische terrastegels en andere materialen

Terrastegels komen in verschillende materiaalvariaties. Ieder type materiaal kent dan ook z'n eigen voordelen en toepassingsgebied. Voor een degelijke en budgetvriendelijke afwerking kies je bijvoorbeeld voor betontegels. Door hun ruwe bovenkant voorkomen zij uitglijden. Zij zijn net zoals keramische terrastegels in vele kleuren verkrijgbaar. Het voordeel van keramiek is echter dat het kleurvast en onderhoudsarm is. Hiernaast hebben wij ook andere stenen beschikbaar, gaande van het extra slijtvaste porselein en de donkere leisteen tot natuurstenen als graniet en kalksteen. Plaats je in de zomer op het terras een zwembad? Overweeg dan terrastegels op basis van rubber. Zij zijn bestendig tegen het kalk in het zwembadwater.

Tegels met uiteenlopende afmetingen

Bij GAMMA vind je tegels in diverse afmetingen. Zo meten de meest populaire terrastegels 50x50 cm. Deze stenen zijn universeel inzetbaar. Is jouw terras en tuin echter niet zo groot? Dan kies je voor terrastegels van 60x60 cm. Dergelijke terrastegels hebben visueel een verruimend effect. Toch hoef je niet vast te houden aan een vierkant. Dankzij de zoekfunctionaliteit op deze website stel je eenvoudig de gewenste hoogte, diepte en breedte in. Zo vind je steeds de gewenste tegel.

Achter de tab doe-het-zelf advies leggen we uit hoe je een terras aanlegt of een tuinpad aanlegt. Keuze gemaakt? Bijna al onze terrasstenen zijn ook online te koop. Meer nog: vandaag besteld voor 21.00 uur, morgen in huis.

Recent bekeken