Houten terrastegels

9 resultaten

Kwalitatief steigerhout en massief houten terrastegels

Veel groen op jouw terras maakt het gezellig. Voor een natuurlijke uitstraling heb je ook veel hout nodig. Met houten planken en houten plankenbakken zit je meteen in de natuur.

Tip: Met kwalitatief steigerhout maak je zowel van jouw terras en plantenbakken één totaalconcept. Zo creëer je meer ruimte en rust.

Met mooi, grenen terrashout aan jouw tuinhuis bijvoorbeeld, krijgt ook jouw tuin het uitzicht van een grof stukje natuur. Of wanneer je een tuinbank plaatst boven houten vlonderplanken, waar het dan extra zalig vertoeven is bij water.

Grenen, Douglas of hardhouten vlonderplanken?

Kies je voor het gebruik van houten vlonderplanken, dan heb je de keuze uit drie verschillende houtsoorten, namelijk grenen, Douglas en hardhouten vlonderplanken.

Grenen terras
Grenen vlonderplanken zijn geïmpregneerd en gaan ongeveer tien jaar mee.

Douglas vlonderterras
Douglas vlonderplanken zijn onbehandeld en duurzaam.

Hardhout: de meest duurzame optie
Voor het meest duurzame hout kies je hardhouten vlonderplanken. Ietwat duurder in aankoop, maar deze planken koop je om verder nooit meer naar om te zien.

Met reliëf voor meer grip
Tip: Vermijd je gladde ondergrond? Kies dan voor houten vlonderplanken met reliëf, zodat je meer grip krijgt bij regen.

Altijd duurzaam hout
Bij GAMMA koop je houten terrasplanken die blijven stralen, ook onder slechte weersomstandigheden. Hardhouten planken zijn daarbij nog eens getest onder de meest extreme weeromstandigheden, dus echt een topper onder het volledige assortiment terrasplanken en tuinplanken.

Onderhoud van houten terrasplanken

Onbehandeld hardhout vergrijst en kan je behandelen. Let op: eens je begint met lakken, moet je dat regelmatig blijven doen. Vergrijsd hardhout of niet: dat is vooral jouw persoonlijke smaak.
Of GAMMA maakt het je nog makkelijker met reeds behandeld hardhout. Geniet reeds van bescherming vanaf jouw aankoop.

Beschermd tegen roest
Denk bij hardhout ook aan roestvast staal om jouw frame stevig vast te zetten. Het zou jammer zijn als dit uit elkaar valt, terwijl jouw hardhout nog in perfecte staat is. Dit staal oxideert niet en gaat daarom minstens even lang mee als jouw houten tuintegels.

Natuurproduct
Hardhout en grenen tuintegels zijn natuurproducten en passen dus bij elk tuinontwerp. Alleen krijg je er de extra natuurlijke uitstraling bovenop. Ideaal om te combineren met planten en grassen om rust en harmonie terug te vinden in jouw tuin.

Hulp nodig bij tuinplanken?

Houten vlonderplanken kan je gemakkelijk monteren. Je combineert het ook eenvoudig met bijvoorbeeld een gazon en sierbestrating.

Of heb je hulp nodig om het roestvast staal te verankeren in jouw terras? De professionele GAMMA montageservice helpt je graag de klus klaren. Zo ben je er zeker van dat je planken niet opnieuw hoeft uit te breken, omdat het staal na verloop van tijd los komt te zitten.

Houten planken 5x sneller online bestellen

  1. Comfortabel winkelen vanuit jouw zetel
  2. Vandaag bestellen, morgen in huis
    Als je voor 21.00 bestelt, heb je jouw bestelling de dag nadien al thuis geleverd.
  3. Altijd een GAMMA bouwmarkt in jouw buurt
  4. Altijd nabestellen
  5. Duidelijke en snelle leveringstijd

Recent bekeken