tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Houten terrastegels

14 resultaten

Houten terrastegels bij GAMMA kopen

Met welke tegels geef jij karakter aan jouw tuin en terras? Soms wil je hout, maar twijfel je aan hele vele onderhoud. De oplossing? Houten terrastegels kopen. Dat is de pérfecte tegel als je een voorkeur hebt voor houten structuren en tegelijk weinig tijd of zin hebt om in te staan voor onderhoud.

Natuurlijke houten terrastegels

Massief hout, hardhout, beuk of eik? Vele houttinten maken een groot verschil bij grote oppervlakken. Daarom heb je ook zoveel keuze uit soorten houten terrastegels in je webshop. Met keramische tegels kies je voor duurzame, antislip en vlekvrije tegels. En tegelijk heb je natuurlijk het uitzicht van een houten terras. Ideaal dus als je houdt van groen en natuurlijke tinten.

Terrastegels eenvoudig bestellen

In de GAMMA webshop vind je alle terrastegels, waaronder houten terrastegels, stenen en maaiborders terug. Bekijk alle tegels en dan weet je meteen welk gigantisch online aanbod je hebt. Handig zijn ook je online bestellingen, omdat sierbestrating zwaar is. De leverdienst bezorgt je alle tuintegels, boordstenen en accessoires op de plaats die je wenst. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen al je bestelling. Of je kan ook zelf je bestelwagen huren, mocht je dat wensen. Laat je ook de plaatsing over aan GAMMA experts, dan kan je hiervoor een offerte-op-maat aanvragen bij je montageservice.

Recent bekeken