tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Schanskorven

25 resultaten
Bekijk de TOP 10

Schanskorven kopen bij GAMMA

Stel bij GAMMA je schanskorven volledig zelf samen. Zo heeft je gesteente de kleur en vorm die bij je oprit en woning past. En koop je schanskorven met keien, grof grind of zelfs boomschors. Wat is unieker dan je eigen gesteente en vorm te kiezen? Met schanskorven ben je zeker van 100% privacy en geef je de voortuin en oprit meteen een strakke, moderne uitstraling.

Moderne schanskorven

Schanskorven of steenkorven worden gemaakt uit gaaspanelen. De korven worden meestal opgevuld met stenen, maar er zijn ook alternatieven zoals boomschors. Voordeel is dat deze moderne schutting heel stevig staat en voorbijgangers geen enkele inkijk hebben. Ook heb je een unieke troef in handen, omdat je zelf de lengte én breedte kan bepalen. Alleen is het belangrijk om een stabiele fundering te plaatsen waarop je de schanskorven zet, zodat je geen verzakking veroorzaakt.

Schanskorven eenvoudig bestellen

Wat heb je nog nodig om je schanskorven volledig af te werken? Handig is om online te kijken bij alle tuinafsluitingen, mocht je een aansluiting zoeken met een tuinpoort of sierbestrating koopt om naast je schanskorven aan te leggen. Grind, keien of gaaspanelen: alles samen genomen zijn schanskorven heel zwaar en is het daarom eenvoudig om alles aan huis te laten leveren. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen al je bestelling. Of je kan ook zelf je bestelwagen huren, mocht je dat wensen. En laat je ook de plaatsing van je schanskorven over aan GAMMA experts, dan kan je hiervoor een offerte-op-maat aanvragen bij de montageservice.

Recent bekeken