Tuinafsluitingen kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je alle soorten tuinafsluitingen voor elk terras of tuin, zoals tuinhekken, tuinpoorten, tuinschermen en schanskorven. Ook voor een weide of kippenren vind je gaas en prikkeldraad. Welke je ook nodig hebt, een degelijke tuinafsluiting koop je eenvoudig via de webshop.

Tijdloze houten tuinafsluitingen

Je hebt veel keuze uit verschillende soorten eik, beuk en steigerhout, waardoor je zeker de ideale houten tuinafsluiting vindt. De meeste tuinschermen bestaan uit hardhout die weinig of geen onderhoud vergen. Bovendien zijn de tuinafsluitingen geïmpregneerd, waardoor het tuinhout extra beschermd is tegen vocht en schimmel. Een aantal van deze houten tuinafsluitingen staan op beton, waardoor deze geen grondvocht opnemen. De palen en onderplaten die in de grond staan, zijn namelijk uit beton vervaardigd.

Bekijk alle producten om je houten tuinschermen te beitsen of te verven voor een extra lange levensduur.

Stevige kunststof en composiet tuinafsluitingen

Wil je geen enkel onderhoud aan je tuinafsluiting, dan zijn kunststof en composiet tuinafsluitingen jouw beste keuze. Composiet is een soort industrieel samengesteld materiaal dat bestaat uit kunststof, graniet, kwarts en harsen. Door de juiste combinatie van deze matrix is een composiet tuinafsluiting heel sterk en bestand tegen zuren en andere chemicaliën. Het voordeel van composiet is dat dit materiaal in elke vorm bestaat, waardoor de uitvoeringen van composiet tuinafsluitingen heel divers zijn. Ontdek dus verschillende composiet motieven die bij je tuin en terras passen, samen met de ideale sierbestrating om boorden en toegangspaadjes mooi af te werken.

Onderhoudsvriendelijke beton tuinafsluitingen

Bij GAMMA vind je een heel ruim aanbod aan beton tuinafsluitingen, van klassieke, grijze tot moderne betonplaten met een houtstructuur. Deze betonnen tuinafsluitingen vragen geen enkel onderhoud, omdat ze ongevoelig zijn voor vocht, onkruid of schimmels. De robuuste structuur garandeert bovendien jouw maximale privacy. Met een betonnen tuinafsluiting zit je ook beschermd tegen felle wind.

Bekijk zeker het advies om alle soorten omheiningen te plaatsen. Dan kom je te weten welk materiaal je hiervoor nodig hebt. Zoek je terrastegels of planken die bij jouw tuinafsluiting passen? Dan vind je hiervoor alle tuinmaterialen online.

Recent bekeken