Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Tuinschermen

186 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tuinschermen kopen bij GAMMA

Veilig wonen? Dat betekent ook dat je alle privacy hebt, ook in jouw tuin. Daarom heb je een zeer degelijk tuinscherm nodig, bestand tegen weer, wind en inbrekers. Tegelijk zijn de GAMMA tuinschermen bijzonder stijlvol afgewerkt in hardhout en composiet.

Houten tuinschermen

In houten tuinschermen en tuinhekken vind je bij GAMMA zoveel varianten dat je ongetwijfeld vindt wat je zoekt. In het online assortiment vind je verschillende afwerkingen in hardhout zoals eik, beuken, fineer of steigerhout, met en zonder metalen frame, van een vlakke tot voelbare houtstructuur. Bij elke type houten tuinscherm in de webshop vind je de afmetingen en duurzame eigenschappen van het hout. Voor het onderhoud vind je alle soorten buitenverf, beitsen en vernis. Voordeel is echter dat je ook houten tuinschermen vindt met geïmpregneerd hout: stijlvol en met weinig onderhoud.

Composiet tuinschermen

Met een composiet tuinscherm heb je geen onderhoud en kies je voor een robuuste afsluiting die de beste eigenschappen van natuursteen en kunststof verenigt. In donkergrijze en antraciet afwerking is dit de ideale aanvulling bij een minimalistische of moderne woonstijl, eventueel in combinatie met schanskorven, donkere terrastegels, tijdloze grassen en een strakke overkapping.

Met een degelijke tuinpoort, tuinscherm of tuinverlichting scherm je de woning volledig af. Tuinverlichting met sensor is bovendien energiebesparend en werkt je omheining in stijl af bij valavond en nacht. Naast de charme van het tuinhout creëer je met plantenborders, bloembakken of een pergola jouw voortuin in Engelse stijl. Je ziet: bij GAMMA vind je alle soorten tuinafsluitingen en tuinhout.
Heb je weinig tijd en wil je jouw tuinafsluiting en tuinhout laten plaatsen? Met een offerte-op-maat geniet je dan binnenkort van jouw perfecte omheining.

Recent bekeken