Toon meer Toon minder
  • ELHO
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder

Bloembakken & plantenbakken

219 resultaten
Bekijk de TOP 10

Bloempotten en plantenbakken kopen bij GAMMA

Bloemen, planten en potten: in je tuin leg je met tuindecoratie extra accenten naargelang elk seizoen. Voordeel is dat je ze makkelijk verplaatst, verplant of eens op een andere schikt of decoreert. Zo heb je in weinig tijd een prachtige bloemenborder of een puur houten plantenbak met ranke gewassen. Is het seizoen voorbij of wil je andere gewassen? Dan is het even makkelijk om ze te verstekken of nieuwe kleuren in je tuin te brengen. Zo koop je online zowel bloemen, planten als bloemzaden, bloembollen, potgrond, vetstoffen en comfortabel hand tuingereedschap om aan de slag te gaan.

Weelderige of ranke plantenbakken

Voor elke stijl heeft GAMMA een ruim aanbod bloempotten en plantenbakken in diverse groottes, kleuren en vormen zoals een kubus, ronde of rechthoekige plantenbak. Ook verschillende materialen als hout, antraciet, steen, cement of beton bieden je de mogelijkheid om alle tuininrichting te vinden die aansluit bij je bestaand tuinontwerp. Grijs, zwart, bruin, wit, groen of bonte kleuren? Zo sluiten ze mooi aan bij je bestaande tuinmeubelen en tegels. In de webshop vind je ook bloembakken met geïmpregneerde trellis schermen, ideaal voor klimplanten en balkonbakken, makkelijk monteerbaar met muurhaken.

Topkwaliteit bloempotten

Elho is tijdloos en gemaakt uit natuurlijk ogende pvc, kleur- en slijtvast. Elho past bij bijna alle soorten bloemen en planten. Afhankelijk van jouw keuze geef je ze een huiselijke of moderne look. De robuuste Fiberstone kubussen passen perfect bij massief hout of industriële tafels. Ideaal voor grote planten en grassen. Pure is minimalisme ten top. Ideaal voor groene planten en vetplanten. En Donnatello is ideaal voor zuiders ingerichte tuin, met een elegante tuinbank en geurende bloemenperkjes.

Decoratie tuin bestellen? Extra voordelen tellen!

Heerlijk om geurende planten te hebben in je tuin, of uitzicht te hebben op levendige kleuren tussen het groen. Daar zijn bloempotten en plantenbakken de ideale sfeermakers die zich makkelijk aan elk seizoen aanpassen. Zo heb je morgen alle tuindecoratie als je vandaag voor 21.00 uur bestelt. Slim gezien, want zo kan je alles makkelijk online uitzoeken. Een mooi standbeeld, plantentrap, rustieke lantaarn of dierenbenodigdheden zoals een voederhuis, mezenbollen en vogelbad? Voordeel online is dat je tijd hebt om na te denken vooraleer je tuindecoratie koopt.

Recent bekeken