Toon meer Toon minder
  • Grastapijt
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Kunstgras

167 resultaten
Bekijk de TOP 10

Kunstgras kopen bij GAMMA

Kunstgras is de ideale manier om het hele jaar door een perfect groene tuin te hebben. Zo heb je permanent controle over het uitzicht van je gazon. Uitstekende keuze dus als je weinig tijd hebt om te maaien. Ook kleed je met een kunstgrasmat je balkon in, demp je voetstappen en is het gewoon veel aangenamer om over te lopen.

Voor elke tuin de juist kleur grastapijt

De laatste jaren heeft kunstgras steeds meer aan populariteit gewonnen. Hierdoor hebben ze een heuse ontwikkeling ondergaan en dit in diverse richtingen. Zo bestaan er bijvoorbeeld veel kleurverschillen tussen de diverse kunstmatige graszoden. Houd bij die keuze vooral rekening met de kenmerken van jouw tuin. In een tuin met veel zonlicht kies je bijvoorbeeld voor kunstgras met een donkere kleur. Dat laat een gezonde indruk achter. Bij een tuin in de schaduw is een lichte kleur echter aangeraden. Ook bij kunstgras voor het balkon of dakterras kies je voor een lichte variant. Leer zelf stap-voor-stap je tuin ontwerpen en stijlvolle tuinborders samenstellen.

Kunstgrasmatten voor een groen dak

Bij GAMMA vind je ook grasmatten voor het aanbrengen van beplanting op een dak. Zo'n groen dak heeft immers een aantal voordelen. Zo helpt het op een natuurlijke manier de woning op temperatuur te houden, verlengt het de levensduur van het dak en ziet het er ook nog eens goed uit. Niet alleen koop je ze met ecocheques, bovendien bieden steeds meer Vlaamse gemeenten subsidies voor groene daken aan.

Kunstgras online bestellen

Kunstgras bestel je per meter of per rol en dit van diverse merken, zoals Nature en Aquaplan. Daarenboven bieden we ook kunstgrasaccessoires aan. Denk aan antiworteldoekpennen om een gronddoek vast te zetten. Sommige van die accessoires kan je zelfs met ecocheques kopen, net zoals de graszoden voor het aanleggen van een groen dak.

Klaar voor jouw nieuwe tuin? Kijk dan even na of jouw kunstgras online verkrijgbaar is. Is dat het geval? Bestel het dan voor 21:00 uur en morgen wordt jouw kunstgras al aan huis geleverd. Of kom simpelweg even langs in je GAMMA winkel.

Recent bekeken