Kunstgras

26 resultaten
Bekijk de TOP 10
Tape voor kunstgras 5 m
(1)
29.
99
GAMMAplus
Materiaal: Kunststof Afwerking: Onbehandeld Toepassing: Vloeren

Kunstgras kopen bij GAMMA

Voor zij die houden van een permanent mooie en groene tuin zonder onderhoud is kunstgras kopen een evidentie. Bij GAMMA koop je kunstgras voor in de tuin en op het balkon. Kunstgras bestel je per meter of per rol en dit van diverse merken, zoals Nature en Aquaplan. Daarenboven bieden we ook kunstgrasaccessoires aan. Denk aan antiworteldoekpennen om een gronddoek vast te zetten. Sommige van die accessoires kan je zelfs met ecocheques kopen, net zoals de graszoden voor het aanleggen van een groen dak.

Voor elke kleur kunstgras een tuin te vinden

De laatste jaren heeft kunstgras steeds meer aan populariteit gewonnen. Hierdoor hebben ze een heuse ontwikkeling ondergaan en dit in diverse richtingen. Zo bestaan er bijvoorbeeld veel kleurverschillen tussen de diverse kunstmatige graszoden. Houd bij die keuze vooral rekening met de kenmerken van jouw tuin. In een tuin met veel zonlicht kies je bijvoorbeeld voor kunstgras met een donkere kleur. Dat laat een gezonde indruk achter. Bij een tuin in de schaduw is een lichte kleur echter aangeraden. Ook bij kunstgras voor het balkon of dakterras kies je voor een lichte variant.

Grasmatten voor het aanleggen van een groen dak

Bij GAMMA vind je ook grasmatten voor het aanbrengen van beplanting op een dak. Zo'n groen dak heeft immers een aantal voordelen. Zo helpt het op een natuurlijke manier de woning op temperatuur te houden, verlengt het de levensduur van het dak en ziet het er ook nog eens goed uit. Niet alleen koop je ze met ecocheques, bovendien bieden steeds meer Vlaamse gemeenten subsidies voor groene daken aan.

Lees hier nog even na hoe je een tuin ontwerpen moet en de ideale tuinborders samenstellen kan. Klaar voor jouw nieuwe tuin? Kijk dan even na of jouw kunstgras online verkrijgbaar is. Is dat het geval? Bestel het dan voor 21:00 uur en morgen wordt jouw kunstgras al aan huis geleverd. Of kom simpelweg even langs in een GAMMA-winkel bij jou in de buurt.

Recent bekeken