Toon meer Toon minder
  • COMPO
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder

Meststoffen

122 resultaten
Bekijk de TOP 10
Greenway kalk 10 kg Greenway kalk 10 kg ecoCheque
Greenway kalk 10 kg ecoCheque
6.
39
GAMMAplus
GRATIS THUISLEVERING VANAF €50
Tijdelijk niet verkrijgbaar

Meststoffen kopen bij GAMMA

Wat is nu fijner dan je te omringen met groen? Met hoogkwalitatieve mest of meststoffen geef je elk stukje terras of tuin de juiste voeding. Zo is je gazon stralend groen, groeien je bloemen en planten veel sterker en is je tuin vrij van schimmels. Evergreen, DCM, Substral en Compo: maak kennis met de vele voordelen om bij jouw GAMMA organische of biologische meststof te kopen.

Welke organische meststoffen kopen?

Als tuinexpert staat GAMMA je graag bij. In combinatie met kunstmest kan je organische meststof gebruiken, wat zorgt voor een rijke bodemstructuur waardoor gewassen veel beter bestand zijn tegen schadelijke schimmels en andere ziekten.

Biologische gazonmest

Met biologische gazonmest maak je lichtere plekken in je tuin terug diepgroen. Deze meststoffen maken van jouw tuin een egale biljarttafel of zijn ook geschikt als je een bloemenkleed wenst. Leer je gazon bemesten als een expert. En wie “Evergreen” zegt, zegt “groen”! Met Evergreen meststof geniet je volop van alle soorten groen in je tuin. Dat is ook de filosofie van Evergreen tuinliefhebbers: met organische meststof creëer je een eigen groene oase, weg van het hectische, dagelijkse leven.

DCM-meststoffen: zeg 'nee' tegen onkruid

Hoogwaardige meststoffen hebben ook een sterk preventieve werking: zo beschermen ze jouw gazon tegen onkruid en mos. DCM-meststoffen bevatten meer kunstmest en zorgen voor een snelle groeispurt van jouw favoriete bloemen. En elk plekje is anders: een siertuin, moestuin, vijver of kamerplanten. In de webshop vind je alle DCM-meststoffen terug voor jouw tuin en terras.

Alle meststoffen en voeding online bestellen

Online koop je potgrond en meststoffen eenvoudig aan: kalk, ontmossers, roze korrels (voor bloemen en planten), blauwe korrels (voor moestuin), gazonverzorging en specifieke voeding voor jouw tuinplanten. Je tuin onderhouden is eenvoudig met een GAMMA-tuinexpert aan jouw zijde.

Recent bekeken