tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Verfpistolen

12 resultaten
Bekijk de TOP 10

Verfpistool kopen bij GAMMA

Een verfpistool kopen is ideaal voor grote verfklussen. Deze praktische hulpmiddelen zijn ontzettend makkelijk in gebruik en laten toe om snel vorderingen te boeken. Afhankelijk van de klus zijn er verschillende soorten verfspuittoestellen op de markt met telkens specifieke eigenschappen. In het ruime assortiment van GAMMA vind je altijd het juiste verfpistool dat een egaal en kwaliteitsvol resultaat garandeert voor jouw klus.

De juiste verfspuit

Waarom zou je kiezen voor een verfpistool voor een schildersklus? In de eerste plaats omdat de werksnelheid tot drie keer hoger ligt dan bij een normale roller. Bovendien schilder je zowel horizontaal als verticaal, binnen als buiten en met alle soorten verf. Kies je voor latex spuiten met een verfspuit latex en muurverf? Dan zijn bijvoorbeeld vegen uitgesloten. Het is zowel gemakkelijk als efficiënt en bovendien heb je slechts één werkinstrument nodig. Een werkinstrument dat in tegenstelling tot een kwast ook moeiteloos aan moeilijk toegankelijke plekken geraakt.

Wagner verfspuit bij GAMMA

Bij GAMMA verkopen we verfpistolen en toebehoren aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van echte topmerken. Zo is er de Wagner verfspuit: een technologisch hoogwaardig en innovatief verfspuitsysteem. Ongeacht welk type verf je gebruikt of de locatie waar je verft; de juiste oplossing is voorhanden om van elke klus een fluitje van een cent te maken. Ook accessoires zoals een spuit opzetstuk om nog comfortabeler te schilderen, lakken en beitsen tik je moeiteloos bij ons op de kop.

Een verfpistool kopen bij GAMMA? Een goed idee, want er is altijd wel een verfspuit uit ons ruime assortiment in promotie. Bovendien hoef je ook nooit lang te wachten op jouw nieuwe aankoop. Voor 21:00 besteld, betekent morgen al bij jou aan de deur geleverd. Ook voor verfadvies en verftips staan we voor je klaar.

Recent bekeken