Compressor kopen bij GAMMA 

Bij GAMMA vind je compressoren die je eenvoudig inzet voor verschillende klussen. Of je nu banden oppompt, perslucht blaaspistolen of pneumatische tackers gebruikt, een degelijke compressor kopen doe je eenvoudig bij GAMMA.

Soorten compressoren

Online vind je zowel oliegesmeerde als olievrije compressoren die je makkelijk verplaatst en aansluit. Voor een oliegesmeerde compressor koop je eenvoudig compressorolie. Deze vers je regelmatig om ervoor te zorgen dat er geen olieresten in de perslucht zitten. Werk je bij een temperatuur lager dan 5°C, dan koop je best een olievrije compressor. De viscositeit van compressorolie is namelijk enkel geschikt voor compressoren die in een omgeving werken waar het warmer is dan 5°C. Welke compressor je ook kiest, je regelt zelf de gewenste luchtdruk. Op de manometer lees je de druk af en stel je eenvoudig bij. Deze geperste luchtdruk varieert tussen 10 en 35 bar of meer.

Gebruiksvriendelijke olievrije compressor

De olievrije compressor is het meest populair bij verfklussen, omdat er met deze compressor geen olieresten in de verf of lak komen te zitten. Heb je weinig ervaring met het gebruik van een compressor, dan koop je best een olievrij model. Als je twijfelt, helpen we je graag met advies om de juiste compressor te kopen.

Handige, kleine en draagbare compressor

Afhankelijk van de klus heb je een bepaalde luchtdruk nodig. Daarom beschikt GAMMA over compressoren die je op verschillende energiebronnen aansluit en bovendien verschillende voltages hebben. Dit voordeel hebben de compressoren van Black&Decker en Bosch. Deze modellen zijn draagbare multi-voltage compressoren waarbij de Li-Ion accu past op het accuplatform. Dit betekent dat je zowel op netspanning als batterij werkt naargelang de omstandigheden. Bij de meeste compressoren is de accu bovendien inbegrepen en sluit je eenvoudig compressor accessoires aan, zoals een spiraalslang, een manometer of losse adaptor.

Recent bekeken