Generatoren & compressoren

Generatoren en compressoren kopen bij GAMMA

Wanneer je vaak klust, is het niet meer dan logisch dat je vroeg of laat eens een stel generatoren en compressoren moet kopen. Generatoren en compressoren zijn immers voor een veelvoud aan klussen inzetbaar. Zo gebruik je de compressor lang niet alleen om banden op te pompen, maar ook om grote oppervlakken eenvoudig en snel te schilderen. En met een eigen generator voorzie je jouw stroomvoorziening, hoewel je het ook gebruikt voor diverse, andere toepassingen. Bij GAMMA vind je alvast een ruim aanbod aan generatoren en compressoren die voor een breed aantal doeleinden geschikt zijn.

Advies bij het aanschaffen van compressoren

Bij het zoeken van een geschikte compressor houd je steeds rekening met de gewenste toepassing. Op vlak van pneumatiek zijn er immers heel wat mogelijkheden. Voor het stofferen van meubelen kies je bijvoorbeeld voor een pneumatische tacker, terwijl een klassieke luchtcompressor met bijbehorende luchtslang voldoende is voor reinigingsdoeleinden. Vergeet echter niet rekening te houden met de kracht en het formaat van het toestel. In een klein tuinhuisje is een minicompressor nu eenmaal een stuk eenvoudiger op te bergen.

Advies bij het aanschaffen van generatoren

Bij GAMMA zetten we voornamelijk in op stroomgeneratoren. Bij de keuze voor het geschikte model spelen verschillende eigenschappen een rol. In de eerste plaats kies je het toestel steeds op basis van het gewenste maximaal vermogen. Je moet dus eigenlijk denken in functie van het verbruik. Daarnaast is het ook slim om rekening te houden met het geluidsniveau en de tankinhoud. Zo zijn er stroomgeneratoren met een tankinhoud van vier liter. Voor beperkt gebruik is dat voldoende, maar bij hogere vermogens of indien de generator langer autonoom moet functioneren, kies je toch maar beter voor een model met een tankinhoud van tien liter of meer.

Lees ook nog onze andere tips voor het kiezen van compressoren of het werken met een pneumatische nietmachine. Klaar voor het echte werk? Bestel jouw generatoren en compressoren vandaag nog voor 21:00 en morgen heb je ze al in huis!

Recent bekeken