Generatoren & compressoren

Stille generator of compressor kopen bij GAMMA

Wil je krachtige stroom opwekken om elektrische toestellen op aan te sluiten? Dan heb je een krachtige generator nodig. En die zo stil mogelijk werkt. In de webshop vind je daarom je makkelijk verplaatsbare generator met stille inductiemotor en extra lange looptijd. Alleen aan jou nog om te bepalen waarvoor je de generator of compressor wilt gebruiken.

Stroomgenerator

Waarvoor je een stroomgenerator gebruikt, bepaalt zijn gewenste maximaal vermogen. Hoe vaak ga je de generator gebruiken? Is dat weinig, dan heb je voldoende met een compacte mini compressor. Voor intensief gebruik is een grote benzinegenerator ideaal met grote tankcapaciteit. Zo kan je zelfs 5 uur lang doorwerken. Wil je regelmatig zo’n lange werkuren stroom opwekken? Dan kies je best voor een model met een tankinhoud van minstens 10 liter. Ook deze grote generatoren zijn eenvoudig te verplaatsen en te bedienen. Met een oliedrukbeveiliging schakelt de generator bovendien vanzelf uit om tijdig schade te voorkomen. Bij GAMMA kan je dan ook meteen gereedschap voor je compressor kopen. Zo vind je lijm- en nietpistolen en tackers in je webshop.

Luchtcompressor

Wil je met de compressor verf spuiten? Banden oppompen? Of nieten? Elke toepassing bepaalt welke ketelinhoud je nodig hebt. Om verf te spuiten heb je bijvoorbeeld een compressor met een grote ketelinhoud nodig om een egaal oppervlak te bekomen. Bij het spuiten van verf kies je best een olievrije compressor. Anders zouden de uitgestoten oliedeeltjes kunnen reageren met de verf.
Algemene regel is: hoe vaker je het toestel wilt gebruiken, hoe groter ook de ketelinhoud. De maximale druk (in bar) die de compressor uitblaast, zijn van belang bij kitten. Voordeel bij olievrije compressoren is dat ze meer zuivere lucht uitblazen en makkelijker te onderhouden zijn.
Met volgend artikel lees je hoe de beste compressor kiezen heel eenvoudig is. Of je gaat even langs bij je GAMMA.

Generator en compressor bestellen

Als je elektrische machines en gereedschap koopt, kan je deze makkelijk thuis laten leveren. Altijd handig bij zware bestellingen zoals een compressor of generator. En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je de dag nadien jouw levering al in huis.

Recent bekeken