Plisségordijnen op maat

Handig om te weten:

  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt of thuisbezorgd binnen 15 werkdagen
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk

Prijsoverzicht voor thuisbezorging

  • Thuisbezorgd voor € 14,95
  • Kleurstalen bestellen voor €0,99

Veel gestelde vragen

Welke voordelen hebben plisségordijnen?

Plisségordijnen zijn heel stijlvol, omdat ze het hele jaar door de gewenste lichtinval bieden. Tegelijk zijn deze gordijnen zonwerend, zodat het tijdens warme dagen koel blijft in huis. De geplooide stoffen kleden elke kamer mooi aan. Deze plissé shades zijn in vele kleuren en uitvoeringen beschikbaar, zoals lichtdoorlatende en semi-verduisterende gordijnstoffen.

Welke plisségordijnen koop ik best?

Hoogwaardige plisségordijnen bestaan uit materiaal dat kreukvrij en stevig is, zoals polyester. Plisségordijnen vind je in verschillende diktes. Hoe dikker de stof, hoe beter de kwaliteit. Een dikke stof zorgt namelijk voor een mooie plooi.

Wat is de kostprijs van plisségordijnen?

De kostprijs van plisségordijnen hangt af van de afmetingen, van het type bediening en de gordijnstof. Koop je dikke plisségordijnen, dan haal je kwaliteit in huis. Hierdoor betaal je met maatwerk plisségordijnen de juiste prijs, omdat deze gordijnen veel langer meegaan. De kwaliteit zorgt er namelijk voor dat de plisségordijnen een mooie plooi krijgen en er als nieuw blijven uitzien. Polyester is bijvoorbeeld een stof die makkelijk te onderhouden is en geen kreuken vertoont.