Rubson FT101 voegkit transparant 280 ml

10.
99
Per Liter € 39.25

Productomschrijving

 • Toepassing: Afdichten van voegen
 • Binnen/buitengebruik: Binnen, Buiten

Rubson maakt coatings, kitten en schuim onder hetzelfde mom: elk product overwint vocht! Afhankelijk van de functie, het materiaal en de ondergrond kies je voor een van de vele producten uit het ruime gamma. Rubson FT101 is een silaan uithardende polymeer-voegkit op basis van Superflex Technologie voor het afdichten van alle voegen, evenals het verlijmen van bijna alle materialen. Zowel binnen als buiten toepasbaar en overschilderbaar. Verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals transparant.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Kit
Productnummer 402601
Gewicht product 308 gr
Hoogte product 22.7 cm
Lengte product 4.8 cm
Breedte product 4.8 cm
Type(nummer) FT101
Merk Rubson
Ecocheque Nee
Algemeen
Kleur Transparant
Kleurfamilie Transparant
Soort afdichtingsproduct Dichtingsproduct op basis van silicone
Geurloos Ja
Kant-en-klaar Ja
Met oplosmiddel Nee
Zuurvrij Ja
Type Universele kit
Basis Siliconen
Gebruik
Voorbereiding Verwijder de oude voegkit met behulp van de Pattex Voegkitverwijderaar. Reinig en ontvet de ondergrond met alcohol of aceton. De ondergrond moet schoon, vast en vetvrij zijn. Sterk zuigende ondergronden vooraf bevochtigen. De voeg aan de randen op ongev. 6mm afplakken met schilderstape.
Maximale verwerkingstemperatuur 40.0 °C
Overschilderbaar Ja
Poreuze ondergrond vereist Nee
Minimale temperatuurbestendigheid -40.0 °C
Maximale temperatuurbestendigheid 90.0 °C
Binnen/buitengebruik Buiten, Binnen
Huidvormingstijd 15.0 min
Toepassing Afdichten van voegen
UV bestendig Ja
Verwerkingscondities Verwerking bij gebruik als voegmiddel: Open de koker met Rubson Silicone Tool. Schroef de bijgeleverde doorzichtige spuitmond op de koker. Gebruik opnieuw de Rubson Silicone Tool om de spuitmond van de Rubson koker op de gewenste voegbreedte af te snijden. Plaats de open koker in het Rubson voegkitpistool. Breng het voegmiddel gelijkmatig aan met het Rubson pistool. Neem het overtollige, verse Rubson voegmiddel weg met de holle lepelzijde van de Rubson Silicone Tool door deze naar voor te duwen. Verwijder de kleefband. Strijk de verse voeg glad met de bevochtigde bolle lepelzijde van Rubson Silicone Tool. Sluit na de uitvoering van de voeg, de spuitmond van de Rubson koker af met de rode afsluitdop. Verwerking bij gebruik als lijm: Breng Rubson FT101 gelijkmatig in rillen aan op de ondergrond of het te verlijmen materiaal. De 2 delen samendrukken. Bij niet-absorberende materialen een afstand van ong. 10 cm tussen de aangebrachte strengen respecteren. Immers bij het samendrukken van de 2 delen mogen de strengen niet "samenvloeien". Een contact met de lucht moet verzekerd blijven tussen de 2 delen en tussen de aangebrachte lijmstrengen. Om een contact tussen de lijm en de lucht te verzekeren moet de afstand tussen de 2 verlijmde delen minimaal 3 mm. zijn (luchtdoorstroming verzekeren). De lijm niet vlak uitsmeren of in dotten aanbrengen. Zwaardere materialen of materialen die onder spanning staan, gedurende minstens 24 uur ondersteunen of klemmen.
Minimale verwerkingstemperatuur 5.0 °C
Vochtbestendig Ja
Waterbestendig Nee
Technische kenmerken
Kleurvast Ja
Overschilderbaar na 24.0 uur
Inkrimpbaar Nee
Dichtheid 1.1 g/ml
Doorharding 24.0 mm/24uur
Blijvend elastisch Ja
Schimmelwerend Nee
Uithardtijd 24.0 uur
Etiket informatie
Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken.

Bestel- en leveringsinformatie

 • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

  Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen winkel. Tijdens winkel openingsuren krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
  Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

  14 dagen bedenktijd

  Je kunt jouw aankoop binnen 14 dagen na aankoop ruilen in de winkel.
  Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

  Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

  Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar het containerpark van je gemeente of lever ze in bij GAMMA.

Reviews worden geladen

Recent bekeken