Afkitten kopen bij GAMMA

Een set om af te kitten heb je voor bijna elke afdichting nodig: tussen je bad, lavabo en tegels, de gootsteen en kranen tot zelfs deuren, ramen en dakranden. Bij GAMMA vind je een aparte bouwkit, sanitairkit of schilderkit in het assortiment afkitten. Ook vind je de nodige accessoires zoals een kitpistool. Ontdek belangrijke tips voor de juiste aankoop, zodat je rand perfect afgedicht is.

Krachtig afkitten? Belangrijke kooptips

Bij het afkitten wil je dat de siliconen zo lang en krachtig mogelijk hechten. Daarom koop je best hoogwaardige afkitten die aan de strengste eisen voldoen. Zo zijn de beste siliconen water- en hittebestendig. Controleer of de kitten voor binnen- of buitengebruik zijn en eventueel overschilderd mogen worden.

PU-schuim

PU-schuim is het meest universeel: daarmee kan je de meeste voegen, scheuren en naden eenvoudig dichten, vullen én isoleren op verschillende ondergronden, zoals steen, hout, beton, kunststof, glas, metselwerk en metaal. Extra voordelen mooi meegenomen dus! Bij GAMMA ontdek je alles om zelf purschuim aan te brengen.

Afkitten accessoires eenvoudig bestellen

Wil je de oude siliconen verwijderen, dan koop je een siliconenverwijderaar. In de webshop ook handige spatels en kitpistolen waarmee je zorgvuldig kunt afkitten.

Recent bekeken