stappenplan

Kleine verfklussen uitvoeren

Kan je slaapkamer een likje verf gebruiken? Of is je houtwerk toe aan een onderhoud? Welke kleine verfklus je ook op de planning hebt staan, wij helpen je op weg met handige tips en tricks. Ontdek onze stappenplannen en ga aan de slag met verf en borstel!

Muur schuren

Ben je de verflaag op je gevel beu? Of is de muur zo vuil dat je hem eens grondig wil zuiver maken en opnieuw verven? Ontdek de verschillende manieren waarop je dit kan aanpakken.

Bekijk het stappenplan

Binnenmuur of plafond schilderen

Een kamer een nieuwe kleur geven zorgt voor een frisse uitstraling. Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker bij het verven van een binnenmuur. Ontdek hoe je het perfecte resultaat krijgt.

Bekijk het stappenplan

Trap schilderen

Een houten trap is een echte blikvanger in je woning. Kan je trap een nieuwe lik verf gebruiken? Met dit stappenplan geef je hem een heuse make-over!

Bekijk het stappenplan

Tuinhek of beschutting schilderen

Een mooi tuinhek is een echte meerwaarde voor je buitenomgeving. Maar als je het niet goed onderhoudt, geeft het een onverzorgde indruk. Neem daarom je tuinhek onder handen met dit stappenplan!

Bekijk het stappenplan

Terras en tuinmeubilair beitsen

Beitsen is een snelle en vlotte manier om hout te beschermen en op te frissen. Het is erg makkelijk aan te brengen én beschermt het buitenhout op een duurzame manier.

Bekijk het stappenplan

Hout lakken

Houtwerk lakken zorgt voor een mooi en bevredigend resultaat, op voorwaarde dat je rekening houdt met de juiste omstandigheden in de ruimte. Ontdek hoe je de correcte verftechniek toepast.

Bekijk het stappenplan

Hout vernissen

Veel houten producten kunnen af en toe een laagje vernis gebruiken. Het is een simpele, maar effectieve manier om je tafel, parketvloer en ander hout een mooie beschermlaag te geven.

Bekijk het stappenplan
Dit stappenplan komt voor in