Teveel gekocht of een verkeerde keuze gemaakt? Bij GAMMA kun je artikelen tot 30 dagen na aankoop gratis ruilen of retourneren. Je hoeft daar geen reden voor op te geven. Koop dus gerust meer verf of behang als je er zeker van wilt zijn dat je tijdens het klussen niet tekort komt. Wat je teveel hebt gekocht, breng je na het klussen gewoon terug.

Retourvoorwaarden

  • Je kunt een product binnen 30 dagen na aankoop ruilen of terugbrengen. De termijn van 30 dagen gaat in op de datum die op de kassabon staat.
  • Direct omruilen voor een ander artikel kan alleen in de GAMMA-winkel. Ruil je een artikel voor een goedkoper product? Dan krijg je de rest van het betaalde bedrag terug.
  • Ruilen of terugbrengen kan alleen als het product ongebruikt en onbeschadigd is. Het product moet in de originele verpakking zitten en de verpakking mag niet beschadigd zijn.
  • Producten zoals tegellijm, cement en zand kun je alleen ruilen of terugbrengen als de verpakking niet geopend en niet beschadigd is. Gezaagde of bewerkte materialen, gemengde verven, planten, maatwerk en artikelen die we speciaal voor jou hebben besteld, kun je niet ruilen of terugbrengen.
  • Je kunt alleen producten die je in België hebt gekocht ook ruilen in België.

Bekijk ook de algemene verkoopvoorwaarden.

Wat moet je doen?

Om een product terug te brengen, ga je met het complete product en je aankoopbewijs naar je GAMMA-winkel. Heb je een GAMMApluskaart? Dan vind je jouw aankoopbewijzen gemakkelijk terug in de GAMMA-app of in je Mijn GAMMA-account.

Vind je jouw aankoopbewijs niet terug? Dan helpen we je graag bij het opsporen ervan. Neem contact met ons op via het contactformulier en vermeld de winkel waar je aankocht, het aankoopbedrag en de aankoopdatum (vermeld op je bankafschrift), dan zoeken wij het kassaticket voor je op. Houd er rekening mee dat we kassatickets ouder dan 3 jaar niet meer kunnen opvragen.

Aankopen met factuur kunnen alleen worden geruild in de winkel waar de aankoop is gedaan. Voor aankopen met alleen een kassaticket kun je terecht in alle Belgische GAMMA-winkels.

Wil je een online bestelling retour sturen kijk dan hier.

Recent bekeken