Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Grind

55 resultaten

Grind kopen bij GAMMA

Grind past bij elke ingang tot je woning. Langsheen je oprit of paden vul je kale plekken zo heel elegant op. Een grindpad is zelfs ook mogelijk, of als dakbedekking. Een ideale manier om geen onkruid te hoeven wieden, want je tuin, terras of dak liggen er altijd piekfijn bij. Ontdek hieronder nog extra praktische voordelen.

Grind: heel wat praktische voordelen

Naast de elegante afwerking biedt grind ook praktische voordelen. In de eerste plaats zorgt het voor een uitstekende drainage. Het hemelwater sijpelt doorheen de losse korrels van de grindlagen. Daarom is het ook geschikt als dakbedekking: het siergrind houdt alles op zijn plaats en heeft tegelijk een goede waterdoorlaatbaarheid. Bovendien beschadigen de stenen het dak niet omwille van hun gladde, ronde vorm. Sommige grindsoorten zijn druk- en kleurvast. Hierdoor hoef je het materiaal weinig of niet te vervangen, tenzij je ervoor kiest om het grind te verplaatsen. Ook dat kan je heel makkelijk doen. En een grindpad of oprit met dolomiet aanleggen doe je eenvoudig. Domomiet is een natuurgesteente dat in vele kleuren bestaat.

Grind of split?

Als bouwmateriaal heb je keuze uit grind (rond) of split (rechthoekig). Bij siergrind vind je breuksteen of split. Het is de meest makkelijke manier om een pad, oprit of dak aan te leggen. Heb je geen groene vingers of geen tijd over om terrastegels te onderhouden? Dan is grind ook ideaal als terras. Af en toe het grind harken volstaat. Bovendien past grind bij elk terras: van een landelijke, natuurlijke tot moderne en minimalistische stijl. En welk soort siergrind je ook kiest: het is een natuurlijke keuze, want siergrind is een 100 % natuurproduct en belast het milieu niet. Heel mooi meegenomen dus.

Grind online bestellen

Keuze gemaakt? Bestel ze dan en maak gebruik van onze razendsnelle leverdienst: bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen siergrind in huis. Zeker bij zware zakken mortel, zand of cement is dat zeker handig om jezelf het in- en uitladen te besparen. GAMMA plaatst jouw bestelling precies daar waar je het wenst. En laat je het aanleggen van je tuin of terras over aan je vakman, dan vind je de prijzen terug en vraag je eenvoudig een offerte aan.

Recent bekeken