Bouwstoffen kopen bij GAMMA   

Bij GAMMA vind je alle bouwstoffen om jouw woning op te frissen of zelfs volledig te renoveren. Voor elke bouwklus vind je bij ons alle bouwstoffen waar je zelf makkelijk mee aan de slag gaat, zoals voorhandeling, stucmiddelen, metselzand, vulmiddelen en egaliseermiddelen. We zetten je op weg met advies om elke muur of wand mooi egaal af te werken. En je kiest hier uit alle grote merken zoals Beamix, Cobo Garden, Knauf, Pattex, Soudal en Weber Saint Gobain.

Alle soorten bouwstoffen

Voor elke bouwklus heeft GAMMA een groot aantal bouwstoffen ter beschikking. Voor een reparatieklus bestaat er bijvoorbeeld reparatiemortel voor je muur. En met een sealer dicht je alle gaten af in je dak en afvoer. Ga je een nieuwe muur zetten, dan heb je veel keuze aan soorten cement, zand en andere bouwspecie. Voor elke klus hebben we ook kant-en-klare bouwstoffen, zoals betonmix en kant-en-klare mortel. Aan deze specie hoef je dan nog enkel water toe te voegen. Meer info nodig? We helpen jou om de juiste bouwstoffen te kiezen.

Bouwstoffen voor elke ondergrond

Het is belangrijk dat bouwstoffen zich goed aan de ondergrond hechten. En daarom vind je in de webshop heel wat soorten voorbehandeling, hechtingsmiddelen en primers. Je selecteert eenvoudig op het type ondergrond en je ziet meteen welke bouwstoffen je nodig hebt.

Bestel alle bouwstoffen eenvoudig online

Het voordeel bij GAMMA is dat je altijd een hele reeks producten vindt die voor elk type ondergrond geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan verschillende lijmen, voorstrijkmiddelen, additieven en opvulmiddelen. De professionele merken staan garant voor een zeer degelijke voorbereiding van de bouwwerken, zodat je gegarandeerd een heel mooi resultaat verkrijgt. Met bouwmaterialen zoals gipsplaten, isolatie, gevelbekleding, steen en beton werk je het geheel mooi af.

Heb je een vraag over bouwstoffen voor jouw bouwklus? Breng dan zeker een bezoekje aan jouw lokale GAMMA-winkel. We helpen je graag met professioneel advies voor jouw renovatie of nieuwbouw.

Recent bekeken