PIR-isolatie

37 resultaten
Bekijk de TOP 10

PIR-isolatie kopen bij GAMMA

PIR-isolatie kopen (ook wel polyisocyanuraatplaten genoemd) is een uitstekende isolatiemaatregel voor de woning. Deze platen worden toegepast in zowel plafonds als daken, muren en vloeren. Bij GAMMA bieden we je een breed aanbod aan PIR-isolatie, zodat je woning optimaal is beschermd tegen ongewenste externe invloeden. Wat meer over dergelijke isolatie bij GAMMA lees je op deze pagina.

PIR-isolatieplaten voor een optimale bescherming

PIR-isolatie is een hardschuimisolatie die lijkt op PUR, maar wel nog veel beter bestand is tegen brand. GAMMA biedt een hele collectie aan dergelijke isolatieplaten, van verscheidene merken. XTRATHERM is daar een goed voorbeeld van, en pakt uit met platen in verschillende diktes en isolatiewaarden. De standaardafmetingen zijn 120 x 60 centimeter, en deze isolatieplaten worden dan ook voor zowel daken als vloeren en muren gebruikt. Recticel Fitforall is dan weer een andere collectie die vooral opvalt door het aanbod aan isolatieplaten met tanden en groeven aan alle zijden, waardoor je deze nog eenvoudig installeert en vastzet. Ook bij dit merk zijn uiteenlopende isolatiewaarden mogelijk, zodat je ongetwijfeld precies de oplossing vindt voor jouw situatie.

Iko PIR-isolatie bij GAMMA

Iko is een ander vooraanstaand merk dat bij GAMMA verkrijgbaar is en een hele collectie aanbiedt. De Enertherm-collectie omvat PIR-isolatieplaten in verschillende diktes en waarden en is vooral geschikt voor het isoleren van vloeren. Schroef de platen eenvoudigweg vast aan elkaar en je vloer is meteen goed beschermd tegen temperaturen, vocht en nog veel meer ongewenste invloeden. Dankzij de hoge gemiddelde isolatiewaarde van de isolatieplaten ben je altijd zeker van een duurzame investering.

Wil je meer leren over PIR-isolatie en zelf isoleren? Het GAMMA klusadvies helpt hierbij je zeker en vast op weg. Bestel je PIR-platen online en laat ze eventueel plaatsen door de GAMMA-montageservice.

Recent bekeken