PU-schuim

25 resultaten

PU schuim kopen voor een perfecte afdichting

Met PU schuim zorg je voor zowel een perfecte afdichting van gaten, scheuren en kieren, als uitstekende hechting aan muren, vloeren als plafonds. Het beste isolatieschuim dus om de isolatie van je woning mooi af te werken, van een kleine PU spuitbus voor kleinschalige isolatie tot grotere spuitbussen voor het grove werk. Ontdek professionele topkwaliteit in je webshop.

PU schuim: onbuigzaam na harding

PU schuim van het merk Iko is een top isofill isolator, met een bijzonder goede hechting op materialen als hout, beton en steen. Ideaal dus voor muren en daken. Rubson PU schuim pakt uit met tubes PU-schuim van onder andere 750 ml, die na harding zelfs onbuigzaam zijn én ook optimaal beschermen tegen temperaturen en schimmels. Veel producten van deze merken zijn zowel voor gebruik binnen als buiten en zijn dan ook een must-have voor de doe-het-zelver die zijn of haar woning beter wil isoleren. Rubson constructieschuim kan je gebruiken om te isoleren en om verschillende materialen, zoals gipsplaten en houtconstructies, aan elkaar te bevestigen.

PU schuim en andere isolatie bestellen

Als je isolatie online bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen. En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle isolatie al in huis. PU schuim aanbrengen is erg eenvoudig. Heb je toch hulp nodig? Dan laat je het precisiewerk over aan je GAMMA montageservice.

Recent bekeken