PU-schuim

26 resultaten

PU-schuim kopen bij GAMMA

PU-schuim kopen is een uitstekende isolatiemaatregel voor het dichten van gaten en leemtes bij muren of het plafond in de woning. Dankzij PU-schuim van GAMMA werk je de isolatie van je woning prachtig af. Daarbij vind je binnen het aanbod verscheidene soorten isolatiemateriaal.

PU-schuim om waterdicht te isoleren

PU schuim is verkrijgbaar bij talloze merken, waaronder Iko en Rubson, die beide verscheidene varianten aanbieden met elk met hun eigen karakteristieken. Een isofill isolator van Iko is bijvoorbeeld ideaal om allerlei gaten te dichten in het dak en de muren, en daarbij heeft het product een goede hechting op materialen als hout, beton en steen. Ook Rubson pakt uit met heel wat mogelijkheden, waaronder tubes PU-schuim van maar liefst 750 ml, dat na harding onbuigbaar is én ook optimaal beschermt tegen temperaturen en schimmels. Veel producten van deze merken zijn zowel voor gebruik binnen als buiten en zijn dan ook een must-have voor de doe-het-zelver die zijn of haar woning beter wil isoleren.

Betrouwbaar constructieschuim bij GAMMA

Een PU-spuitbus wordt echter niet enkel gebruikt als isolatie. In veel gevallen, zoals bij de collectie van Rubson, kan het ook gebruikt worden als constructieschuim om verschillende materialen, zoals gipsplaten en houtconstructies, aan elkaar te bevestigen. Op die manier heeft het product een dubbele werking en haal je er nog veel meer uit. Van een kleine PU-spuitbus voor kleinschalige isolatie tot grotere spuitbussen voor het grove werk, alles kan als je vertrouwt op het aanbod van GAMMA.

Lees meer over isoleren en PU-schuim in het GAMMA-klusadvies. Bestel vandaag nog je isolatieschuim voor 21:00 uur en je krijgt die morgen al geleverd. Ten slotte kan je je woning professioneel laten isoleren door de GAMMA-montageservice.

Recent bekeken